K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2011 10:15 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

nie dam rady.. w pracy.. dopiero wieczorem mogę wpaść..

wczoraj zawiozłam troszku mokrego dla Tolka.. gourmeta i animondę.. zaraz po spałaszowaniu prawie całej saszetki animondy, dostał biegunki.. nie wiem, czy to po niej, bo tak szybko, czy może po jakimś wcześniejszym jedzonku.. proszę zwróćcie na to uwagę..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto sie 16, 2011 10:16 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

edit_f pisze:nie dam rady.. w pracy.. dopiero wieczorem mogę wpaść..

wczoraj zawiozłam troszku mokrego dla Tolka.. gourmeta i animondę.. zaraz po spałaszowaniu prawie całej saszetki animondy, dostał biegunki.. nie wiem, czy to po niej, bo tak szybko, czy może po jakimś wcześniejszym jedzonku.. proszę zwróćcie na to uwagę..

on przez kilka dni dostawał (chyba) whiskasa, bo gourmeta nie było, i bardzo średnio mu ten whiskas wchodził.

ja będę wolna dopiero koło 18 :?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sie 16, 2011 10:19 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

ale nie miał wcześniej biegunki?
Obrazek

edit_f

Post » Wto sie 16, 2011 10:23 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

edit_f pisze:ale nie miał wcześniej biegunki?

o ile dobrze pamiętam, nie, ale to trzebaby sprawdzić w karcie.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sie 16, 2011 10:35 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

dziewczyny miala by ktoras z was karte w sieci plus?
pomylilam sie i kupilam karte plus dla kolezanki a ona ma ere
odsprzedalabym za 40 zl
plis
gerardbutler

Post » Wto sie 16, 2011 12:04 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Mam takie oto pytanie - czy w kwestii sterylizacji kociej mamy, która u mnie pomieszkuje, jest szansa na wsparcie AFNu?

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Wto sie 16, 2011 12:09 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

w Agamie są sterylizacje. Aga je pilotuje i umawia.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sie 16, 2011 12:14 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:w Agamie są sterylizacje. Aga je pilotuje i umawia.

Czyli rozumiem z tego, że kotka może iść do ciachnięcia pod szyldem AFN? Ostatnio cycki jej zmalały, niechętnie karmi młode, które ochoczo jedzą z miski, w czwartek kontrola i drugie odrobaczanie, to od razu zapytam vetki, kiedy będzie można kotkę sterylizować.

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Wto sie 16, 2011 14:14 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kociarnia posprzątana. Wielgachne DZIĘKUJĘ dla Renaty, Beaty, Roberta i Milu.

Tosię zabrałam na tymczas (odnotowana w zeszycie).

Yenika

Od: Nie wrz 05, 2010 18:59

Post » Wto sie 16, 2011 14:18 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Seria pytań:
1. Czy zostało jeszcze coś do sprzątania na wieczór?
2. Czy Sake jest nadal do ogłaszania?
3. Lolek już chyba nie?
4. Czy mój własny tymczas może szukać chrzestnego na facebooku? Lutro, mogę do Ciebie wysłać zdjęcie i opis?
5. I najważniejsze: czy ktoś wybiera się samochodem do Dobrego Weterynarza do Myślenic?
Czeka tam na mnie kot od Toszy, a nie mam czym go przywieźć :?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Wto sie 16, 2011 15:58 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Wspolczuje zalanej kociarn, mam nadzieje ze nie bylo duzych strat i ze koty zniosly to bez wiekszych problemow...

Ksiazki dla Miuti powinny byc na Kocimskiej, w segregatorowej koszulce podpisane ze to ode mnie. W kazdym razie zostaly na Kocimska przekazane. Dziekuje Miuti i przepraszam ze tak dlugo ale przeprowadzka jest koszmarem kazdego bibliofila....
Przekazalam tez kocie miski, budke z gabki i kolnierz po Alusi. Lezalo toto w szafie wiec budka swiezoscia nie pachnie ale jest wyprana.

Niniejszym bardzo prosze zeby usunac Pippi z listy tymczasow. Gdyz albowiem przechodzi ona automatycznie i oficjalnie na statut kota wlasnego zaadoptowanego. Na slaskie rewiry przyjedzie juz jako nasza wlasna, zreszta... to chyba bylo do przewidzenia ;) 8)

I trzymajcie prosze kciuki za bezproblemowy dojazd w sobote do nowego domu. Bedzie sie dzialo :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto sie 16, 2011 16:57 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

do ogłaszarek wysłałam materiały dot. Basi.. bardzo proszę o ogłaszanie.. i bardzo proszę o wrzucenie danych na pierwszą stronę wątku.. dziękuję..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Wto sie 16, 2011 17:02 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

anna09 pisze:Oto wczorajsze wakacyjne znalezisko mojego Mundka :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Nie ma juz malutkiej Jadzi :cry:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto sie 16, 2011 17:06 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

:(
Obrazek

edit_f

Post » Wto sie 16, 2011 17:19 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Wetka (Boroniowa) mówi, że Rodzynek ma wciąż powiększone węzły chłonne, mimo leczenia i zniknięcia objawów choroby a nawet zaordynowania potrójnego Zylexisu 8O
Sugeruje, by - jeśli na kontrolnej wizycie 23 sierpnia będą nadal powiększone - zrobić test na Felv/FIV 8O 8O 8O ("Dla dobra pani rezydentów")

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

[poprzednia][następna]