Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:Ło masz, byam w łazience Joli i nie zmieściłam się, a wiadomych rozmiarow jestem..
JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:Ło masz, byam w łazience Joli i nie zmieściłam się, a wiadomych rozmiarow jestem..
to ciekawe gdzie nasikałas?
kristinbb pisze:JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:Ło masz, byam w łazience Joli i nie zmieściłam się, a wiadomych rozmiarow jestem..
Do kuwety ???![]()
JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:Ło masz, byam w łazience Joli i nie zmieściłam się, a wiadomych rozmiarow jestem..
Marzenia11 pisze:kristinbb pisze:JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:Ło masz, byam w łazience Joli i nie zmieściłam się, a wiadomych rozmiarow jestem..
Do kuwety ???![]()
nie zmieściłaby sie w łazience..

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
tak więc-

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

...Marzeniu-czy nadal podtrzymujesz propozycję dokarmiania mojego stadka i dbania o nie wspólnie z panem doktorem, gdybym wyjechała na kilka - max. 10 dni ? ...i wcale nie wspomnę że to stadko jakoś tak 26/32 "zawinione" przez Ciebie![]()
![]()

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:...Marzeniu-czy nadal podtrzymujesz propozycję dokarmiania mojego stadka i dbania o nie wspólnie z panem doktorem, gdybym wyjechała na kilka - max. 10 dni ? ...i wcale nie wspomnę że to stadko jakoś tak 26/32 "zawinione" przez Ciebie![]()
![]()
państwo nie odbierają,pani od królika nie dzwoniła a pani od Ciumci ma dzwonić pod koniec sierpnia..nie zmieniaj tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, sebans i 72 gości