zawsze coś się dzieje
Kisia poluje na Pchełkę...Kacper - obrońca poluje na Kisię
Belfasta chyba czeka zabieg usunięcia odczynu po wyjęciu druta, zrobiła mu się taka gulka i on to rozlizuje na wierzchu, pewnie będzie trzeba to usunąć...
z oczkami Kubunia już w porządku, przez dwa tygodnie miał zapuszczane kropelki...
Kropek jako jedyny wskakuje na górę na regał i spogląda z wysoka...charakterem i zachowaniem najbardziej mi przypomina mojego kochanego Kocika...jest taki eteryczny i kruchy...
Melka...moje śliczne kochanie była w piątek u naszej wetki...na obcięciu pazurków, za co była na mnie obrażona przez dalszą część dnia...
cała trójka...Kubuś, Melka i Kropek trenują...przed Olimpiadą...zapasy w stylu dowolnym
i malutka Figa...nadal uwielbiana przez wszystkie ogonki, beszczelna do granic możliwości

cokolwiek by nie było na talerzu...jej smakuje...zestawiona na podłogę wraca jak bumerang...
dzięki pomocy Fundacji i esperanzie obie dziewczynki są dwukrotnie zaszczepione
i jeszcze coś...na noc zostawiam sobie w kubeczku herbatę a rano jak wstaję tej herbaty jest już dużo mniej

ktoś oprócz Kubusia macza tam jeszcze pyszczek...dobrze, że dużo nie słodzę
i tak pomalutku nam leci

nie licząc drobnych wpadek
na początku września Kisia będzie szczepiona...a potem październik...grudzień ...itd ...damy radę
kończę bo zaraz wychodzę do mojej wymarzonej pracy
całuski od całego puszatkowa

30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...