smarti pisze:Gibutku-masz pw
Odebrałam dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Gibutku-masz pw
smarti pisze:Erin pisze:Aj, dlaczego my mamy tak daleko z MPusiami?![]()
nic nie stoi na przeszkodzie,Erin, abyście przyjechali-jeśli tylko Twoje koty lubią podróże...
zresztą to urządzonko zdejmuje ten kamień i człowiekowiale nasz wet nie ma uprawnień na ludzi
![]()
![]()
![]()
![]()
ale oczywiście wiem że podróże to nie jest to co koty lubią najbardziej...![]()
smarti pisze:Taizu-bo mój wet nie robi sterylek u nas w domu tu gdzie ja mieszkamtzn. jak teraz myślę to niewątpliwie robi "w naszym domu" i moze stąd to niezrozumienie .... bo wygląda to tak, że robi je w naszym drugim domu w którym zajmuje górne piętro na mieszkanie i tam,w tym właśnie domu, mamy już wspólny i w podstawowym zakresie, urządzony gabinet.
magdaradek pisze:Nie wymagam okazania przez smarti dokumentów potwierdzających legalność gabinetu, bo nie jestem uprawniona do tego.
Jednak jeśli u smarti w domu wykonuje się tak inwazyjne zabiegi jak sterylizacja, to mam nadzieję, że są ma to stosowne papiery.
Jus87 ja potrafię czytać ze zrozumieniem, ale napisać można wszystkoklawiatura wszystko przyjmie.
Jus87 pisze:magdaradek pisze:Nie wymagam okazania przez smarti dokumentów potwierdzających legalność gabinetu, bo nie jestem uprawniona do tego.
Jednak jeśli u smarti w domu wykonuje się tak inwazyjne zabiegi jak sterylizacja, to mam nadzieję, że są ma to stosowne papiery.
Jus87 ja potrafię czytać ze zrozumieniem, ale napisać można wszystkoklawiatura wszystko przyjmie.
A w ogóle skąd takie podejrzenia przychodzą Wam do głowy, że może akurat Smarti robić coś nielegalnego? Naprawdę jestem wielce zdziwiona dlaczego akurat ją upolowano sobie za cel takich oszczerstw bo to nic innego jak oczerniane...
smarti pisze:(...)
Taizu-bo mój wet nie robi sterylek u nas w domu tu gdzie ja mieszkamtzn. jak teraz myślę to niewątpliwie robi "w naszym domu" i moze stąd to niezrozumienie .... bo wygląda to tak, że robi je w naszym drugim domu w którym zajmuje górne piętro na mieszkanie i tam,w tym właśnie domu, mamy już wspólny i w podstawowym zakresie, urządzony gabinet.
Jesteśmy w trakcie kompletowania sprzętu bo plany mamy duże, natomiast ten sprzęt który potrzebny jest do bezpiecznych sterylek ,czyli taki jaki jest np. w lecznicy w której dawniej robiłam sterylki (i w większości gabinetów praktykujących wetów.) zadbaliśmy w pierwszym rzędzie już kilka mies. temu,bo to było mi najbardziej potrzebne .
Piezodent jest naszym pierwszym urządzeniem "pozasterylkowym" i dlatego tak mnie cieszy![]()
ZN pisze:Boże przestańmy się kąsać,a zacznijmy się nawzajem szanować i wspierać.Mało to już mamy zła w tym parszywym świecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Manuelowa, puszatek i 125 gości