Anda pisze:kurdesz, Jasio znów obrzygał mi pół domu
Powtórzę pastę i parafinę i zobaczymy, jak mu nie przejdzie, pewnikiem wet murowany
teraz jakis taki sezon na "pawie "chyba..

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:kurdesz, Jasio znów obrzygał mi pół domu
Powtórzę pastę i parafinę i zobaczymy, jak mu nie przejdzie, pewnikiem wet murowany
Anda pisze:Wczoraj też miałam kolejny telefon. Umówiłyśmy się na dzisiaj - jakaś rodzina.
Anda pisze:No i...
mam zagwozdkę.
Wczoraj umówiłam się z ludźmi - młodzi, mieszkają w bloku, oboje pracują, dzieci na razie nie ma. Niby wszystko dobrze, sterylizacja tak, wszystko tak. Mieszkanie duże na 4 piętrze.
Mają go zabrać we srodę.
Dzisiaj rano zadzwoniła Pani z Lublina z dziećmi już dużymi i kotką. Zupełnie inaczej mi się z nią gadało. Totek byłby w domu gdzie są ludzie i zwierzęta - jest też pies. Opowiadała o zwierzakach dużo. Podobała mi się. Sterylizacja to podstawa.
Mieszkaja na parterze.
No i myslę, ze kotkowi temu lepiej byłoby w tym drugim domu. To żywy, uparty i towarzyski kotek.
Mam do niej oddzwonić ewentualnie.
Kurnasz myslę, co tu powiedziec tym pierwszym. Nie umiem takich rozmów przeprowadzać. Co myslicie?
Anda pisze:Kurnasz myslę, co tu powiedziec tym pierwszym. Nie umiem takich rozmów przeprowadzać. Co myslicie?
Amika6 pisze:Anda pisze:Kurnasz myslę, co tu powiedziec tym pierwszym. Nie umiem takich rozmów przeprowadzać. Co myslicie?
Że wczoraj Totuś szukał cyca u TŻ, na koniec wrszorował jego buzię i, że przepraszasz ale TŻ zabronił Ci go oddawać.
W ramach rekompensaty zaproponuj innego lubelskiego tymczasowicza.
Amika6 pisze:Anda pisze:Kurnasz myslę, co tu powiedziec tym pierwszym. Nie umiem takich rozmów przeprowadzać. Co myslicie?
Że wczoraj Totuś szukał cyca u TŻ, na koniec wrszorował jego buzię i, że przepraszasz ale TŻ zabronił Ci go oddawać![]()
Anda pisze:(...)
Mam do niej oddzwonić ewentualnie.
Kurnasz myslę, co tu powiedziec tym pierwszym. Nie umiem takich rozmów przeprowadzać. (...)
Anda pisze:(...)
Umówiłyśmy się że wpadnę w przyszłym tygodniu, a jak mały nie zaakceptuje pieska, zabiorę go.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości