Poznań Główny PKP/PKS -Krakvet- dziękujemy w imieniu kotów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 12, 2011 15:45 Re: P-ń Główny i inne - koty /Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet

Polanka pisze:
Jarka pisze:
Polanka pisze:Czy jest tu ktoś, kto zna się na siatkowaniu okien? Czy jest możliwość zabezpieczenia nowych, drewnianych okien bez niszczenia, bez wbijania gwoździ itp.?

Na pewno moskitiera, przywożą ci ramkę do wstawienia w otwór okienny. Są różne rodzaje, niektóre naprawdę mocne, z grubszego plastiku lub nawet aluminiowe. Moja kota wspina się po moskitierze w drzwiach balkonowych aż pod sufit i na razie siatka się trzyma (kota waży 5,3 kg).

Skąd wziąć taką moskitierę?Przywożą? Tzn., że jest w Poznaniu frima specjalizująca się w takich siatkowaniach? Masz może jakieś namiary? :)

Moskitiery są zazwyczaj sprzedawane przez firmy produkujące okna plastikowe. Wieczorem postaram sie wysłać Ci namiary na pw.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Pt sie 12, 2011 16:12 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Tak właśnie myślałam, ze jak zaapeluje w wątku krakvetowym to sie to nie spodoba niektórym :wink: dlatego zwlekalam z tym, bo nie cierpię forumowych przepychanek, no ale trudno, poszły konie po betonie :twisted:

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt sie 12, 2011 16:13 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

moorland pisze:... poszły konie po betonie :twisted:

Jesteś bardzo dzielna :twisted:
salma75

Post » Pt sie 12, 2011 16:25 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Zawsze znajdzie się ktoś komu się nie spodoba. Nieważne co by to było ;),
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt sie 12, 2011 16:46 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

W następnym głosowaniu mój głos macie na bank :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt sie 12, 2011 16:56 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Wiecie co? Ja tak sobie mysle, ze czasem ludzie to sie wszędzie musza doszukiwać drugiego dna, jakieś dywagacje o jakiś zmowach, przecież jak ktoś chce to może i zagłosować na KOT, ja przejrzałam i ten i ten wątek i uważam, ze Agn bardziej potrzebuje w tej chwili wsparcia, ale każdy sobie może wyciągnąć własny wniosek, ja tych ludzi nie znam, widzę tylko to co jest na forum. Zreszta wcale nie planowalam pisać na krakvetowym, wszystko mialo byc na naszym watku, zasugerowalam sie czyjąś wypowiedzią, ze "ładnie by to wyglądało" gdybym tak zrobiła :roll:

Dwie kotki już dzisiaj po zabiegach :ok: okazało sie, ze jedna już była w ciąży, wiec dobrze, ze sie wczoraj zlapaly.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt sie 12, 2011 17:55 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Ja też przekazałam głos na Agn. Wiem, że każdy kot potrzebuje jedzenia, ale parę razy czytałam jej wątek i jestem pełna PODZIWU. Szczerze to miałam nawet sprzeczne uczucia czy głosować na nas czy na nią :oops:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pt sie 12, 2011 18:54 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Ja bardzo żałuję, że wam się nie uda, ale może następnym razem będzie jeszcze lepiej :) A możecie mi powiedzieć jak się głos przenosi?
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt sie 12, 2011 18:56 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Po prostu głosujesz jeszcze raz na innego kandydata :). Wtedy stary głos zostaje odliczony.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt sie 12, 2011 18:59 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Tak proste, że w ogóle do głowy mi nie wpadło :D dzięki :D
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pt sie 12, 2011 19:01 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

urwiniu pisze:Tak proste, że w ogóle do głowy mi nie wpadło :D dzięki :D

To prawda. Też na początku szukałam jakiegoś bardziej skomplikowanego rozwiązania :ryk: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt sie 12, 2011 19:13 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

ot co :) bałam się, że zostanie to odczytane jakoś źle, w sensie unieważnią głos w ogóle itd. A swoją droga dyskusja na ten temat już rozgorzała :( szkoda. Tak czy siak koty korzystają z tej pomocy więc nie powinni ludzie się kłócić, myślę. Wolny kraj i wolna wola jak ktoś chce zmienić decyzje, hm.
Obrazek

urwiniu

Post » Pt sie 12, 2011 19:25 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Ehh niestety przepychanki słowne są już na porządku dziennym :(.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt sie 12, 2011 19:28 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

Wyjeżdżam na tydzień i nie będę mogła nakarmić kotów na Składowej teraz w niedzielę i w następny piątek/niedzielę. Może ktoś mógłby podejść za mnie?
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pt sie 12, 2011 21:35 Re: P-ń Główny i inne koty /Przenosimy głosy w ankiecie Krakvet

GRAFIK 15.08-21.08

PKP + poczta (jeśli ktoś da radę)
pn. - itaka
wt. -
śr. - itaka
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. - merka_85 (stały dyżur)
ndz. - itaka

Składowa
pn. - Kasia P. (stały dyż.)
wt. -