Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Jak widzisz same się szczotkują - nawzajem lub o drzewa![]()
Teraz latem czyszczenie jest bajkąZapraszam na szczotkowanie jesienią kiedy jest błoto i mają już długą zimową sierść - to dopiero jest wyzwanie
![]()
Zaraz poszukam, może mam jakąś fotkę rusałek błotno-bagiennych
edit. niestety, nie znalzłam - większość zdjęć przepadła razem z padniętym dyskiem
Czeba było wpaść do nas sie ogrzać i wysuszyćbagheera pisze:a byliśmy w tym roku przejazdem podczas Castle Party, wywiało nas i zalało, pogoda się zrobiła jak wyjechaliśmy![]()
bagheera pisze:Kuchnia![]()
![]()
![]()
zawiść mnie zżera...
lanua pisze:Broszka pisze:Jak widzisz same się szczotkują - nawzajem lub o drzewa![]()
Teraz latem czyszczenie jest bajkąZapraszam na szczotkowanie jesienią kiedy jest błoto i mają już długą zimową sierść - to dopiero jest wyzwanie
![]()
Zaraz poszukam, może mam jakąś fotkę rusałek błotno-bagiennych
edit. niestety, nie znalzłam - większość zdjęć przepadła razem z padniętym dyskiem
przypomnimy się na jesieni o zdjecia rusałek
itaka pisze:Szkoda sprzątać póki nie skończą. Ja miałam 2 ściany nośne wyburzane, pyłu było PEŁNO. Tylko się na narobiłam jak dziki wół i tak było brudno, więc stwierdziłam, że posprzątam jak się skoczy remont. I też tak zrobiłam, było trochę więcej pracy ale raz, a nie co chwilę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1260 gości