[WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 18, 2011 11:28 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Czy coś wiadomo co u Maciusia? jest tam w ogóle jeszcze w tej piwnicy?
Jak na razie nie miałam kiedy tam zajść, bo "dostałam" na dt 2 pisklaki (mój pierwszy raz jako dt) i na kilka dni całkowicie mnie zajęły.
Może dziś wieczorem/jutro uda mi się wyrwać na chwilę i tam podejść, ale niekoniecznie spotkam Maciusia... czy ktoś wie czy on tam dalej jest?
PS. Aniu-Wrocław czy w razie cudu, że udałoby się go złapać nadal dałabyś mu DT?
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon lip 18, 2011 12:07 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

sroka7 pisze:Czy coś wiadomo co u Maciusia? jest tam w ogóle jeszcze w tej piwnicy?
Jak na razie nie miałam kiedy tam zajść, bo "dostałam" na dt 2 pisklaki (mój pierwszy raz jako dt) i na kilka dni całkowicie mnie zajęły.
Może dziś wieczorem/jutro uda mi się wyrwać na chwilę i tam podejść, ale niekoniecznie spotkam Maciusia... czy ktoś wie czy on tam dalej jest?
PS. Aniu-Wrocław czy w razie cudu, że udałoby się go złapać nadal dałabyś mu DT?

:kotek:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto lip 19, 2011 9:01 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Wczoraj wróciłam z wczasów, byłam kilka razy na Roosvelta - nie widziałam go.
Może ktos go w końcu wzioł?
Obrazek
Obrazek

Agnicha

Od: Czw wrz 25, 2008 9:00

Post » Wto lip 19, 2011 9:19 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Byłoby super, gdyby tak było, bo piękny i miziasty kociak - tylko spryciarz.
Przejdę się tam wieczorem-wczoraj nie zdążyłam :oops: mam nadzieję, że faktycznie go nie będzie i ma już gdzieś domek
Obrazek

sroka7

Post » Śro lip 20, 2011 23:12 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

...no i przechadzałam się, niestety kota nie widziałam ani na ulicy, ani w piwnicy. Zadzwoniłam do Pani, która go "zgłosiła" - mówi ,że kot dalej tam jest (jej mama karmi go co rano) niestety :( i dalej cwaniakuje :( :( :(
ja znowu wyjeżdżam na długo. Czy ktoś może próbować go oswoić/złapać/cokolwiek?
Pani karmi kociaka ok 7.00 rano codziennie.
Obrazek

sroka7

Post » Czw sie 11, 2011 18:17 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Właśnie o nim mówiłam kilka dni temu, że koniecznie przed zimą trzeba go zabrać...
Dziewczyny, potrzebne ogromne kciuki :ok: Szykuje się "Maciuś decydujące starcie" :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Od: Sob sie 28, 2010 16:30

Post » Czw sie 11, 2011 20:22 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 11, 2011 21:36 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

edu pisze:Właśnie o nim mówiłam kilka dni temu, że koniecznie przed zimą trzeba go zabrać...
Dziewczyny, potrzebne ogromne kciuki :ok: Szykuje się "Maciuś decydujące starcie" :D

A to jest jakiś plan już? a co z DT? (ja bym mu mogła dać od ok 3-4 października jakby co)
Obrazek

sroka7

Post » Czw sie 11, 2011 21:39 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

sroka7 pisze:
edu pisze:Właśnie o nim mówiłam kilka dni temu, że koniecznie przed zimą trzeba go zabrać...

A to jest jakiś plan już? a co z DT? (ja bym mu mogła dać od ok 3-4 października jakby co)

Ojej 8O 8O 8O a ja już chciałam transporterek Pani zabrać 8)
To może poczekam.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie wiem czy DT u AniWrocław jeszcze aktualny? Bo już sporo czasu minęło.... i mogła jakąś inną bidę przygarnąć :oops:

Aniu... Jak to wygląda na dzisiaj? Mamy DT u Ciebie czy szukamy innego? :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt sie 12, 2011 12:07 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Mamy dla niego b. fajny DS, który już na niego czeka :D . Dzisiaj iga z martką będą łapać wieczorem chyba? Ja przyglądam się spoza Wrocławia :) :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Pt sie 12, 2011 12:32 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

edu pisze:Mamy dla niego b. fajny DS, który już na niego czeka :D . Dzisiaj iga z martką będą łapać wieczorem chyba? Ja przyglądam się spoza Wrocławia :) :ok:

DS 8O 8O 8O 8O 8O dziewczyny.... jesteście wielkie :1luvu:
No Maciuś chłopie.... jak się teraz nie złapiesz to już nie wiem, chyba zanurkuję do tej piwnicy i za ogon cię wytargam :wink: :twisted:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt sie 12, 2011 13:37 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

edu pisze:Mamy dla niego b. fajny DS, który już na niego czeka :D . Dzisiaj iga z martką będą łapać wieczorem chyba? Ja przyglądam się spoza Wrocławia :) :ok:

No to super!!! mam nadzieję ,zę uda się go złapać - choć jak znam martkę, to ona tak łatwo się nie podda :twisted:
Trzymamy całe stado :ok: :ok: :ok: :ok:
I też się przyglądamy spoza Wrocka:)
Obrazek

sroka7

Post » Sob sie 13, 2011 14:23 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

No i Maciuś Łajza zignorował już dwie próby :( zaczynam myślec, ze on jest szczęśliwy na tej ulicy - ale przecież nie może tam zostać na zimę :|
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

Post » Sob sie 13, 2011 18:54 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

:( .Może się w końcu udaaaaaaaaa. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie sie 14, 2011 9:47 Re: [WRO] Bezdomny norweski kot! Potrzebna pomoc w łapaniu!

Cwaniak nad cwaniaki. Wygląda na to, że on nawet poznaje osoby, które próbują go łapać i czmyha potem na ich widok 8O Ale nie poddajemy się :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

edu

[poprzednia][następna]