Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sroka7 pisze:Czy coś wiadomo co u Maciusia? jest tam w ogóle jeszcze w tej piwnicy?
Jak na razie nie miałam kiedy tam zajść, bo "dostałam" na dt 2 pisklaki (mój pierwszy raz jako dt) i na kilka dni całkowicie mnie zajęły.
Może dziś wieczorem/jutro uda mi się wyrwać na chwilę i tam podejść, ale niekoniecznie spotkam Maciusia... czy ktoś wie czy on tam dalej jest?
PS. Aniu-Wrocław czy w razie cudu, że udałoby się go złapać nadal dałabyś mu DT?
edu pisze:Właśnie o nim mówiłam kilka dni temu, że koniecznie przed zimą trzeba go zabrać...
Dziewczyny, potrzebne ogromne kciukiSzykuje się "Maciuś decydujące starcie"
sroka7 pisze:edu pisze:Właśnie o nim mówiłam kilka dni temu, że koniecznie przed zimą trzeba go zabrać...
Dziewczyny, potrzebne ogromne kciukiSzykuje się "Maciuś decydujące starcie"
A to jest jakiś plan już? a co z DT? (ja bym mu mogła dać od ok 3-4 października jakby co)
edu pisze:Mamy dla niego b. fajny DS, który już na niego czeka. Dzisiaj iga z martką będą łapać wieczorem chyba? Ja przyglądam się spoza Wrocławia
![]()
edu pisze:Mamy dla niego b. fajny DS, który już na niego czeka. Dzisiaj iga z martką będą łapać wieczorem chyba? Ja przyglądam się spoza Wrocławia
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 444 gości