efliczek pisze:A nie może być tak, że ona się brzydzi sobie pupę wylizać?
A może utyła i już pupy pyszczkiem nie sięga

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
efliczek pisze:Moja kotka nie ma biegunki!!!!!Ja nie wiem czmu was to śmieszy. Nie jest gruba. Przyszła do nas w czerwcu miałczała pod drzwiami to ją wpuściliśmy.
efliczek pisze:Moja kotka nie ma biegunki!!!!!Ja nie wiem czmu was to śmieszy. Nie jest gruba. Przyszła do nas w czerwcu miałczała pod drzwiami to ją wpuściliśmy.
efliczek pisze:Z lublszczyzny. No dobrze, pójdę z nią do wetrynarza. Ale jutro nie natychmiast.
efliczek pisze:No ja nie wiem, czy ona się wstydzi, bo nie krepuje się jak pokazuje dupkę. Tylko się nie myje tam z tyłu. I nie jest gruba!!!Pisałam przecież. To kotkom się krwe bada? Nei wiem czy nasz weterynarz się zna na tym, ale go zapytam.
efliczek pisze:No ja nie wiem, czy ona się wstydzi, bo nie krepuje się jak pokazuje dupkę. Tylko się nie myje tam z tyłu. I nie jest gruba!!!Pisałam przecież. To kotkom się krwe bada? Nei wiem czy nasz weterynarz się zna na tym, ale go zapytam.
elficzek pisze:Weterynarz powiedział, że moja kotka jest zrdowa i widocznie ona nie lubi się myć.
A na waszym forum to bezsensu że jak się ktoś tydzień nie loguej, to usuwacie mu konto!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości