Zlloty pisze:miszelina pisze:Zlloty pisze:
Rozumiem, że w kwestii rachunku wszystko z wetką ustalone? Tzn. biorę rachunek za wczorajszą wizytę i nie muszę wykładać kasy, itp? Komu i gdzie później ów rachunek podrzucić?
Ustalone wszystko, rachunek jakbyś mógł podrzucić do kociarni, to ja przekaze Tweety. Rachunek ma być na AFN przelewowy.
Ok, wezmę dzisiaj rachunek i podrzucę do końca tygodnia do kociarni (przy okazji zabiorę dmuchawę, skoro jest już osuszacz). Chwilowo mam urwanie głowy z nową kocią rodzinką... "W każdym kątku po kociątku" - ha... ha.... ha...
Przy okazji - Miszelina, widzieliśmy się wczoraj przelotem w kociarni podczas wizyty vetki, to już wiem, jak wyglądasz
Widzieliśmy sie tez w Trambarze, ale jeszcze krócej

Kinga, jestem za Twoja propozycja z pewnymi ograniczeniami - wylaczylabym z niej gotowe posłanka i polary (polary szybciutko schna) oraz duze koce. Znaczy tego nie wyrzucać.
Czy ktoś móglby poświecić dluzsza chwile i dokladnie przegladnać szafe pod katem pociecia wiekszych rzeczy na mniejsze sztuki, posegregowania, itp. ? Mam wrazenie, ze brakuje nam reczników, albo sa tak schowane, ze nie mozna ich znaleźć. Wyrzuce dzisiaj te wielka, zasikana budke, która stoi na zewnatrz, bo jej to nawet nie ma jak wyprać.