A do mnie przybyła Kropka, śliczna czarna koteczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:miszelina pisze:Fretka ledwie zywa, lekarstwo podane strzykawka, kicha Ryjek i Gil, Kufel osowiały i słaby....
Masakra jakaś![]()
Kali lepiej.
A jak Gil poza tym? Lepiej się zachowuje niż w klatce?
On może to gorzej przechodzić, bo jednak ma w nosie polipa. Na szczęście nienowotworowe to i jeżeli nie utrudnia mu to bardzo oddychania i nie będzie powodowało łapania ciągłych infekcji, to kazali zostawić.
lutra pisze:czy ktoś zamieni kota na kota? oddam średniooswojoną buraskę, a w zamian wezmę coś bardziej oswojonego?
Fretka się obraziła na tabletkę, ale wcześniej ugryzła mnie palec. zjadła gurmeta, więc ma siłę, siedzi teraz w transporterku...
lutra pisze:lepiej niech uważa, ja piję kawę.
lutra pisze:czy ktoś zamieni kota na kota? oddam średniooswojoną buraskę, a w zamian wezmę coś bardziej oswojonego?
Fretka się obraziła na tabletkę, ale wcześniej ugryzła mnie palec. zjadła gurmeta, więc ma siłę, siedzi teraz w transporterku...
Leone pisze:przepraszamy za małą prywatę, ale czy ktoś z Was nie zna jakiegoś dobrego i niezbyt drogiego elektryka?
BarbAnn pisze:ja z wnioskiem racjonalizatorskim jesli mogę
Proszę o rozważenie tego, aby w emailu do ogłoszeń był tekst dotyczący jednego kota plus 3 do pięciu zdjęc .
dziękuję za wziecie pod uwagę jesli mozna prosic
tak wiem wszyscy zarobieni ale jesli nie poproszę to będę miec pretensje tylko do siebie.
Więc proszę
lutra pisze:BarbAnn pisze:ja z wnioskiem racjonalizatorskim jesli mogę
Proszę o rozważenie tego, aby w emailu do ogłoszeń był tekst dotyczący jednego kota plus 3 do pięciu zdjęc .
dziękuję za wziecie pod uwagę jesli mozna prosic
tak wiem wszyscy zarobieni ale jesli nie poproszę to będę miec pretensje tylko do siebie.
Więc proszę
Chodzi o to, żeby rodzeństwo do osobnych ogłoszeń słać w osobnych mailach, tak? Dobrze rozumiem?
Jeśli ktoś z ogłaszających ma uwagi, prośby czy cokolwiek, to niech pisze, bo ci nieogłaszający nie wpadną na to, bo specyfiki nie znają, to tak jak ze SWiZ, że układają je ludzie, którzy często nie mają najmniejszego pojęcia o tym, co chcą zamówić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, puszatek, Szymkowa i 133 gości