Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 08, 2011 8:18 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Szukam dorosłej puchatej kotki do adopcji. Wiecie czy może są jakiech puchatki ( nie persy czy egzotiki ) na Paluchu??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pon sie 08, 2011 9:09 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Mam dom dla Pyłka :D
AnielkaG

Post » Pon sie 08, 2011 9:46 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

AnielkaG pisze:Mam dom dla Pyłka :D

i to jaki!! :)
ależ się cieszę!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon sie 08, 2011 23:01 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto sie 09, 2011 0:07 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Udało się wrzucić, ale nie dam rady uzupełnić także opisy dopiero jutro.
(Gdybyście Dziewczyny chciały pomóc to chętnie przyjmę po słów kilka o kotach :) )

PA:

Feria:
Obrazek

Przylepka:
Obrazek

Przylepka z Ferią:
Obrazek

Michaś:
Obrazek, Obrazek

Maciej:
Obrazek

Żulik/Lucek:
Obrazek

Chorusy:

Obrazek

Pasztetowa:
Obrazek

Margo: Margo jest w fatalnym stanie. Przykładowy glut poniżej, ale żadne zdjęcie nie oddało tego w jakim stanie jest jej futerko. Wychudzona, wypłowiała, chora bieda :(
Obrazek Obrazek

Delta.
Obrazek

Rakija (kolejna babulinka w schronie): Oceniona na 9 lat. Super!! co prawda katarzy, ale głaskana wywala brzuchol do drapania i wygląda wtedy jak małe kocię, a nie stateczna kocia dama. Uroda już nie ta, zdrowie też nie, ale co ja poradzę, że koci seniorzy mnie kompletnie urzekają!? :roll:
Obrazek

Wojtek:
Obrazek

Wnyk: Wnyk zasadniczo chory nie jest, ale Wnyk jest dzikusem. Koooocha inne koty ponad wszystko. Dziewczynki, chłopcy, małe, duże. Ociera się, barankuje. Od człowieka też już nie ucieka, daje się głaskać- robi ogromne postępy!
Obrazek

Robin: został wyciągnięty z kwarantanny bo znosił słabo towarzystwo innych kotów. Niestety był w stosunku do nich agresywny. W człowieka wtula się tak mocno jak potrafi. Bardzo nie chce wracać do klatki, tęskni za towarzystwem i rękami do głaskania.
Obrazek

Miron: Miron się zaglucił i jest mi z tego powodu cholernie przykro bo bardzo chciałabym żeby mógł już szukać domu. To kot bardzo towarzyski, ale uroczo nienachalny. Chce być blisko więc chodzi za człowiekiem, ale kiedy ukucnie się obok niego to kładzie się przy nodze- nie jest z tych co ładują się bezczelnie na kolana :wink: Jest bardzo kochanym, zrównoważonym kocurkiem.
Obrazek Obrazek

Mechanik:
Obrazek

Minutka:
Obrazek

Maksio:
Obrazek

Lenka:
Obrazek

Haiku:
Obrazek

Bombaj:
Obrazek

Alicja:
Obrazek

Special guests:
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 09, 2011 22:01 przez jamkasica, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto sie 09, 2011 13:29 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

jamkasica pisze:Obrazek

No nie mogę! Jakbym go nie miała dość w weekendy! :evil:

A drugi "gość specjalny", czyli nasza latarnia już pracowała w pokoju kwarantanny i w pokoju posterylek :D :ok: :ok: To były naprawdę dobrze wydane pieniadze :ok: :ok:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
PILNA SPRAWA TRANSPORTOWA! DRODZY WARSZAWICY, NA JELONKACH ZALEGA KILKA KARTONÓW GAZET, A TYMCZASEM KOTY W SCHRONISKU BRODZA W KUWETACH PO KOLANA, BO RĘCZNIKI PAPIEROWE NIE WCHŁANIAJA DOBRZE SIKÓW! SZUKAMY WIĘC BARDZO, BARDZO, BARDZO PILNIE TRANSPORTU DLA GAZET Z JELONEK NA PALUCH. PRZYDAŁYBY SIĘ PRZY TYM MĘSKIE RAMIONA, BO KARTONÓW DUŻO I CIĘŻKIE.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto sie 09, 2011 14:30 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

a do weekendu poczekają te gazety? może mi się uda transport załatwić i męskie ramiona tez :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto sie 09, 2011 14:31 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

AnielkaG pisze:Mam dom dla Pyłka :D

Anielka, jesteś wielka!!! :1luvu:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sie 09, 2011 20:23 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

bubula pisze:Wszystkie miłośniczki Agonka cieszcie się! Książę poszedł dziś do domku!!!!!!! :D :1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto sie 09, 2011 20:28 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

alareipan pisze:
jamkasica pisze:Obrazek

No nie mogę! Jakbym go nie miała dość w weekendy! :evil:

psina schroniskowa czy czyjaś?

rozliczam świeczkowy bazarek - 20 zł idzie na konto alareipan: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=130731
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto sie 09, 2011 20:32 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Czy to jest ten świrek z kociarni? :?

magaaaa

Post » Wto sie 09, 2011 20:35 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Psina może być Twoja 8)
Ma na imię Sarna i jest chłopcem. Ma około 10-12 miesięcy, jest szczupły, sięga przed kolano i nie lubi mężczyzn :mrgreen:
Od kilku tygodni nie zamierza już zjeść żadnej kociej wolontariuszki i dzięki temu w ostatnią niedzielę otrzymał extra wyjśćie na spacer i nauczył się komendy "siad" :D
Pilnuje wejścia do pokoju adopcyjnego, wstępnie weryfikuje kandydatów na domy.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto sie 09, 2011 20:44 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Wytresowałyście świrka?
No, no... jestem pod wrażeniem.
Dom, który przebrnie przez jego weryfikację to dom, któremu zależy... :twisted:
I to bardzo, hłe hłe.

magaaaa

Post » Wto sie 09, 2011 21:13 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

A ja nieśmiało chciałam powiedzieć, że Michaś jest uroczym, sporym, bardzo przymilnym, miziającym się Kocurkiem. Imię ma po moim TŻu, więc musi być do TŻa podobny :)

A Prażka gdzie jest? To fajna Koteczka, taka kieszonkowa :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto sie 09, 2011 21:16 Re: Paluch6 - Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Prażka była chyba sfocona wcześniej- poszukam.
A ciocia Carmen niech napisze lepiej ogłoszenie dla Michasia to umieścimy w kąciku adopcyjnym 8) :mrgreen:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]