Udało się wrzucić, ale nie dam rady uzupełnić także opisy dopiero jutro.(Gdybyście Dziewczyny chciały pomóc to chętnie przyjmę po słów kilka o kotach

)
PA:
Feria:

Przylepka:

Przylepka z Ferią:

Michaś:

,

Maciej:

Żulik/Lucek:

Chorusy:

Pasztetowa:
Margo: Margo jest w fatalnym stanie. Przykładowy glut poniżej, ale żadne zdjęcie nie oddało tego w jakim stanie jest jej futerko. Wychudzona, wypłowiała, chora bieda

Delta.
Rakija (kolejna babulinka w schronie): Oceniona na 9 lat. Super!! co prawda katarzy, ale głaskana wywala brzuchol do drapania i wygląda wtedy jak małe kocię, a nie stateczna kocia dama. Uroda już nie ta, zdrowie też nie, ale co ja poradzę, że koci seniorzy mnie kompletnie urzekają!?
Wojtek:
Wnyk: Wnyk zasadniczo chory nie jest, ale Wnyk jest dzikusem. Koooocha inne koty ponad wszystko. Dziewczynki, chłopcy, małe, duże. Ociera się, barankuje. Od człowieka też już nie ucieka, daje się głaskać- robi ogromne postępy!
Robin: został wyciągnięty z kwarantanny bo znosił słabo towarzystwo innych kotów. Niestety był w stosunku do nich agresywny. W człowieka wtula się tak mocno jak potrafi. Bardzo nie chce wracać do klatki, tęskni za towarzystwem i rękami do głaskania.
Miron: Miron się zaglucił i jest mi z tego powodu cholernie przykro bo bardzo chciałabym żeby mógł już szukać domu. To kot bardzo towarzyski, ale uroczo nienachalny. Chce być blisko więc chodzi za człowiekiem, ale kiedy ukucnie się obok niego to kładzie się przy nodze- nie jest z tych co ładują się bezczelnie na kolana

Jest bardzo kochanym, zrównoważonym kocurkiem.

Mechanik:
Minutka:
Maksio:

Lenka:

Haiku:

Bombaj:

Alicja:

Special guests: