Proszę o zamknięcie wątku

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon sie 08, 2011 15:28 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

No możemy w sobotę podskoczyć z JaEwką jak będziesz miała czas :) Ewelinka, czy ja u Ciebie w sobotę śpię? :mrgreen: To wiesz, się ładnie mydełkiem wymyję i będę Ci pachła :mrgreen: :lol:

Obecnie jestem spłukana ale tak bym se za miesiąc kupiła malinowe :D Kooocham maliny :1luvu: A przy takim zużyciu jakie prezentuje mój osobisty chłop to na pewno się nie przeterminuje :P Jak będzie grzeczny to mu wezmę może z białą czekoladą ale to za miesiąc, bo teraz bida a muszę jeszcze karmę zamówić dla moich zeżrołów :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 08, 2011 17:47 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Gibutkowa pisze:
jozefina1970 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Właśnie faceci jakoś szybko zużywają...

No chyba tak!
Bo i u Gibutkowej jakoś tak szybko poszło, jak się Jej TŻ do mydełka dorwał, c'nie?

Nawet mi nie mów :evil: , kastylijskiego też już nie mam prawie :crying: Jak jechałam do domu na 2 dni to było prawie całe a teraz jest mniej niż pół :roll: Zeżarł czy co? :roll:

O, proszę Pani - toż to czyścioszek :lol: Nie ma co narzekać :lol:
A swoją droga strasznie to dziwne, ja używam swojego kastylijskiego już chwilę (codziennie) i nawet dekoracja ta wytłaczana, śliczna się jeszcze nie zmydliła... Brudas ze mnie, ot co :oops:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sie 08, 2011 17:51 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Przepraszam dopiero zaczynam czytac ten temat ale czy gdzies mozna zobaczyc fotki mydelek? no i ceny i jak mozna zamowic? Klikam na banerek w podpisie ktory powinien przenosicdo mydlarni jedne nigdzie nie przenosi a drugi do tego tematu.

Lea23

Od: Nie cze 19, 2011 15:17

Post » Pon sie 08, 2011 17:52 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Oj tam brudas, po prostu mój chłop żre mydło ot co :mrgreen: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 08, 2011 18:16 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Lea23 pisze:Przepraszam dopiero zaczynam czytac ten temat ale czy gdzies mozna zobaczyc fotki mydelek? no i ceny i jak mozna zamowic? Klikam na banerek w podpisie ktory powinien przenosicdo mydlarni jedne nigdzie nie przenosi a drugi do tego tematu.

możesz napisać tu lub na pw, fotki dodawalam chyba stronę temu :)
Cena na 1 stronie 10 zł :)
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sie 08, 2011 18:21 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Dziekuje :1luvu: zgubilam sie z tymi fotkami bo lecialam od pierwszej strony zamiast od ostaniej.Juz pisze do Ciebie PW.

Lea23

Od: Nie cze 19, 2011 15:17

Post » Pon sie 08, 2011 18:44 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Udostępniłam bazarek na fb w dużej grupie. Zobaczymy....
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pon sie 08, 2011 18:47 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

agajwg pisze:Udostępniłam bazarek na fb w dużej grupie. Zobaczymy....

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon sie 08, 2011 19:09 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Może ktoś kupi kilka "cudeniek", choć ja już tracę wiarę w inteligencje ludzi. Jakas szurnięta baba na fb oskarżyła mnie o bezczelną reklamę i prawie wyzwała 8O . Nie, nie, lepiej żebrać od luddzi i oczekiwac że dadzą pieniądze na zwierzaki za friko a niestety Polacy coraz bardziej zniechęceni są i biedni...A jak można i wpłacić kasę na zwierzaki i przy tym coś mieć to jeszcze cię .. .Niektórzy powinni się leczyć....Ale nie poddaje się, będę dalej rozgłaszać.
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pon sie 08, 2011 19:24 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

agajwg pisze:Może ktoś kupi kilka "cudeniek", choć ja już tracę wiarę w inteligencje ludzi. Jakas szurnięta baba na fb oskarżyła mnie o bezczelną reklamę i prawie wyzwała 8O . Nie, nie, lepiej żebrać od luddzi i oczekiwac że dadzą pieniądze na zwierzaki za friko a niestety Polacy coraz bardziej zniechęceni są i biedni...A jak można i wpłacić kasę na zwierzaki i przy tym coś mieć to jeszcze cię .. .Niektórzy powinni się leczyć....Ale nie poddaje się, będę dalej rozgłaszać.

przecież wystarczy olać zaproszenie i tyle 8O
też mnie kilkoro znajomych najpierw wyzwało, a potem wyrzuciło z grona znajomych za... wysyłanie zaproszeń do wydarzeń. prokocich.

jeśli ktoś ma takie reakcje, to zerwanie przez niego znajomości nikomu chyba nie zaszkodzi. ja się tam nie zapłaczę. :lol:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sie 09, 2011 12:37 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

:kotek:
krynia08

Post » Wto sie 09, 2011 14:14 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Jak tam?Może coś dolecialo?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Wto sie 09, 2011 14:17 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

moje jeszcze nie
krynia08

Post » Wto sie 09, 2011 15:42 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Chciałabym się dowiedzieć jakie mydełka są dostępne od zaraz? To znaczy nie trzeba czekać na ich zrobienie?

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Wto sie 09, 2011 15:50 Re: Zamow pięć mydełek a dostaniesz jedno gratis :)

Może być ciężko, a jakie Cię interesują, to zobaczę co da się zrobić :)
Obrazek

Mruczeńka1981

[poprzednia][następna]