Obecnie jestem spłukana ale tak bym se za miesiąc kupiła malinowe
A przy takim zużyciu jakie prezentuje mój osobisty chłop to na pewno się nie przeterminuje
A przy takim zużyciu jakie prezentuje mój osobisty chłop to na pewno się nie przeterminuje Gibutkowa pisze:jozefina1970 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Właśnie faceci jakoś szybko zużywają...
No chyba tak!
Bo i u Gibutkowej jakoś tak szybko poszło, jak się Jej TŻ do mydełka dorwał, c'nie?
Nawet mi nie mów, kastylijskiego też już nie mam prawie
Jak jechałam do domu na 2 dni to było prawie całe a teraz jest mniej niż pół
Zeżarł czy co?
Lea23 pisze:Przepraszam dopiero zaczynam czytac ten temat ale czy gdzies mozna zobaczyc fotki mydelek? no i ceny i jak mozna zamowic? Klikam na banerek w podpisie ktory powinien przenosicdo mydlarni jedne nigdzie nie przenosi a drugi do tego tematu.
zgubilam sie z tymi fotkami bo lecialam od pierwszej strony zamiast od ostaniej.Juz pisze do Ciebie PW.

agajwg pisze:Może ktoś kupi kilka "cudeniek", choć ja już tracę wiarę w inteligencje ludzi. Jakas szurnięta baba na fb oskarżyła mnie o bezczelną reklamę i prawie wyzwała. Nie, nie, lepiej żebrać od luddzi i oczekiwac że dadzą pieniądze na zwierzaki za friko a niestety Polacy coraz bardziej zniechęceni są i biedni...A jak można i wpłacić kasę na zwierzaki i przy tym coś mieć to jeszcze cię .. .Niektórzy powinni się leczyć....Ale nie poddaje się, będę dalej rozgłaszać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości