Przecież była wyjątkowo piękna, nie zasłużyła na taki los

A Barolo to w ogóle jest już w stanie pobyć trochę na kociarni

Czy da się (orientacyjnie chociaż) określić, ile ona może mieć lat

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała co z maluchami?? Jak się czują? Dalej szukaja DS lub przynajmniej na razie DT?? Zezolek Jacuś oraz mikrokotek - udostępnię go na fb jeśli można.Zezolek-Jek-na codzień Jacuś jest biedniutki bardzo
okazało się ,że miał też bezwładny, połamany ogonek
stracił i łapkę i ogonek
Bardzo, bardzo proszę o pomoc w szukaniu dla niego tymczasu bądź domku stałego-on nie może trafić do schroniska teraz a nie wiem co mam robić
![]()
drugi maleńtas ma w łapce gwoździa, on nastraszył wetów w czasie zabiegu
ale szybko ,,wziął się w garść,,
tak zgadza się to ten starszy kocurek, który przyszedł w czwartek po ''mojej warcie'' jak Mała była na wyjeździe. Zdjęcie zrobiłam w sobotę trzydziestego lipca.kiepsko szczepienie zniósł taki czarno-biały starszy elegant-chyba nie ma imienia, albo przegapiłam.trafił jak byłam ,,wyjechana,,
Strasznie się zasmarkał, stracił apetyt,dostal dziś zylexis od nasbettysolo pisze:Mała ja też nie kojarze tego kotka
Damy mu na imie ANZELMO
bettysolo pisze:Mała1 pisze:W środę bury kocurek z klatki( też bezimienny jeszcze?) , ten z rana niegojąca sie na szyi będzie przyspany i będzie iał to wyciąte i oczyszczone, a wycinek poprosiłam ,żeby poszedł na nasz koszt na histopatologię
Mała nie wiem o jakiego kocurka Ci chodzi ale jeśli bezimienny to już mam imie dla niego
KASZKIN
CatAngel pisze:CatAngel pisze:Dziewczyny przed chwilą dowiedziałam się od jednej Pani, że wypał jej z balkonu kocur kastrowany,kolor rudy z białymi skarpetkami oraz białym krawacikiem, ogon nie prost, ale taki jakby złamany(nie wiem czy rana ogona stara czy świeża pani mówiła, że to jego znak szczególny) Kot zwie się Filuś. Jakby do was taki przyjechał dajcie mi znać
kociak ma 11miesięcy
Mała1 pisze: O Jacusia miałam bardzo, bardzo fajny telefon z W-wy-trzymajcie mocno kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 35 gości