K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 9:23 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

przepraszamy za małą prywatę, ale czy ktoś z Was nie zna jakiegoś dobrego i niezbyt drogiego elektryka?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto sie 09, 2011 9:25 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocuria pisze:
miszelina pisze:
Kocuria pisze:
lutra pisze:świat nie składa się z samych kotów.

8O

głowę bym dała, że z samych... ale skoro wierchuszka twierdzi inoczej... 8)

Noo, najpierw trzeba na te koty zarobić :wink:

taki tam drobiazg, technikalium :lol:

Daj linka do swojego bazarku, ja niebawem dam do mojego.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto sie 09, 2011 9:28 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Annazoo pisze:
Kocuria pisze:
miszelina pisze:
Kocuria pisze:
lutra pisze:świat nie składa się z samych kotów.

8O

głowę bym dała, że z samych... ale skoro wierchuszka twierdzi inoczej... 8)

Noo, najpierw trzeba na te koty zarobić :wink:

taki tam drobiazg, technikalium :lol:

Daj linka do swojego bazarku, ja niebawem dam do mojego.

jeszcze nie zrobiłam :? muszę rozłożyć namiot bezcieniowy i światła (pozbijane przez karmela w większości) wokół niego, żeby obfocić porządnie te swarovskie, co mi zalegają i idealnie na tą okazję się uchowały. lenistwo, panie. jak zrobię, to będę krzyczeć, nie bój nic :)

leone: ja jutro będę miała wizytę pana od pralki, o takiego majstra ci chodzi? nie wiem jeszcze, czy dobry jest, obaczymy jak przyjdzie.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sie 09, 2011 9:29 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Leone pisze:przepraszamy za małą prywatę, ale czy ktoś z Was nie zna jakiegoś dobrego i niezbyt drogiego elektryka?

znam, ślę pw.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sie 09, 2011 9:31 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocuria pisze:leone: ja jutro będę miała wizytę pana od pralki, o takiego majstra ci chodzi? nie wiem jeszcze, czy dobry jest, obaczymy jak przyjdzie.

nie wiem, ja się nie znam ;/
mamy w łazience ciepłą wodę na podgrzewacz elektryczny, który parę dni temu siadł. Grześ coś tam pogrzebał, znalazł coś w stylu "resetu" i działało, ale znowu padł i reset nie pomaga :(

edit: dzięki, lutro :1luvu:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto sie 09, 2011 11:06 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Mam pytanko kto jest organem nadrzędnym dla :

Urząd Miasta Wydział Gospodarki Komunalnej i Ochrony Środowiska
31-949 Kraków, os. Zgody 2

Czekam na odpowiedź już 3 miesiąc i goo..o :evil: :evil: :evil:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto sie 09, 2011 11:32 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

WET NA KOCIARNI POTRZEBNY DZIŚ, NIE JUTRO!!!!
Fretka ledwie zywa, lekarstwo podane strzykawka, kicha Ryjek i Gil, Kufel osowiały i słaby....
Masakra jakaś :(
Kali lepiej.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto sie 09, 2011 11:40 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Zabiorę Fretkę do dr Dudy dziś na 16.
Tylko nie mam kluczy na kociarnię, ktoś by mnie wpuścił?
Dr Duda i Pilecka nie dadzą rady wpaść z wizytą kontrolną dziś. Miszelina zadzwoni do wetek zllotego i spróbuje je umówić.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sie 09, 2011 11:44 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

lutra pisze:Zabiorę Fretkę do dr Dudy dziś na 16.
Dr Duda i Pilecka nie dadzą rady wpaść z wizytą kontrolną dziś. Miszelina zadzwoni do wetek zllotego i spróbuje je umówić.

Dzwoniłam do dr Bilskiej, bedzie po poludniu, czekam tylko na potwierdzenie godziny. Jestem w kociarni od 17.15
Obrazek

miszelina

Post » Wto sie 09, 2011 13:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Czy może mi ktoś pomóc transportowo przy łapance? Wieczorem (między 18.00 a mniej więcej 19.30), z Prokocimia na Drukarską.
A jak nie dziś, to jutro.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto sie 09, 2011 13:44 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:

Dzwoniłam do dr Bilskiej, bedzie po poludniu, czekam tylko na potwierdzenie godziny. Jestem w kociarni od 17.15

EDIT: pani dr przyjedzie dopiero jutro, dzisiaj niestety nie da rady.

I jeszcze jedno: vanja mówiła, ze Fretka chodzila juz luzem po cat-roomie i było ok. Kto i dlaczego zamknał ja znowu w klatce?
Obrazek

miszelina

Post » Wto sie 09, 2011 14:04 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

queen_ink pisze:Czy może mi ktoś pomóc transportowo przy łapance? Wieczorem (między 18.00 a mniej więcej 19.30), z Prokocimia na Drukarską.
A jak nie dziś, to jutro.

Mam jutro transport do Focus Veta, potem jestem do dyspozycji.

Zlloty

Od: Pon cze 13, 2011 7:34

Post » Wto sie 09, 2011 14:09 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Mam ogromną prośbę o poratowanie transportem psa w sobotę z Huty do dr Dudy pomiędzy 10 a 15 .

z góry dziękuję
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto sie 09, 2011 14:35 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:
miszelina pisze:

EDIT: pani dr przyjedzie dopiero jutro, dzisiaj niestety nie da rady.

I jeszcze jedno: vanja mówiła, ze Fretka chodzila juz luzem po cat-roomie i było ok. Kto i dlaczego zamknał ja znowu w klatce?

wymiotowała krwią, dwukrotnie, poszła do klatki na obserwację. to było jakiś tydzień temu chyba, od tej pory wszystko ok, była odrobaczona raz, ma zostać odrobaczona drugi raz po dwóch tygodniach, data jest w zeszycie i u dudy.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Wto sie 09, 2011 20:10 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:WET NA KOCIARNI POTRZEBNY DZIŚ, NIE JUTRO!!!!
Fretka ledwie zywa, lekarstwo podane strzykawka, kicha Ryjek i Gil, Kufel osowiały i słaby....
Masakra jakaś :(
Kali lepiej.

A jak Gil poza tym? Lepiej się zachowuje niż w klatce?
On może to gorzej przechodzić, bo jednak ma w nosie polipa. Na szczęście nienowotworowe to i jeżeli nie utrudnia mu to bardzo oddychania i nie będzie powodowało łapania ciągłych infekcji, to kazali zostawić.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]