Kocięta od zbieraczki, Akselek [*] :( Burza i Sparta w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 11:35 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Czy ja już gdzieś zamawiałam Spartę :1luvu: i Fionkę :1luvu: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sie 05, 2011 11:42 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

BURZA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt sie 05, 2011 11:46 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Wielbłądzio pisze:Czy ja już gdzieś zamawiałam Spartę :1luvu: i Fionkę :1luvu: ?

To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój. :twisted: I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce :1luvu:
Ale najpierw oddam rudą małpę. Bo mi odmówiła przefarbowania się na krowę.

Dla jasności: oto moja jedyna niekrowa oraz jej wyraz dezaprobaty dla pomysłu farbowania:
Obrazek

edit: Rudej małpy nie oddam. Jest moja. To żart :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt sie 05, 2011 13:02 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

joshua_ada pisze:
Wielbłądzio pisze:Czy ja już gdzieś zamawiałam Spartę :1luvu: i Fionkę :1luvu: ?

To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój. :twisted: I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce :1luvu:

Dla jasności: oto moja jedyna niekrowa oraz jej wyraz dezaprobaty dla pomysłu farbowania:
Obrazek

edit: Rudej małpy nie oddam. Jest moja. To żart :wink:

Dobra - to ustawiać się w kolejce :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 13:42 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Eee, to ja odpadnę w przedbiegach, bo jestem zbieraczką :crying:
A Fionka przypomina mi moją Nunu za młodu, to dlatego tak mi się podoba :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sie 05, 2011 13:44 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

joshua_ada pisze:To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój. :twisted: I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce :1luvu:

hmmm,
krowy są czarno-białe i brązowo-białe też są przecież - znaczy się masz dwa w jednym :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Pt sie 05, 2011 13:48 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

lanua pisze:
joshua_ada pisze:To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój. :twisted: I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce :1luvu:

hmmm,
krowy są czarno-białe i brązowo-białe też są przecież - znaczy się masz dwa w jednym :wink:

Np. Bercik też krówka - rudo-biała :mrgreen:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 15:53 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Ups, zapomniałam :oops: Bardzo, bardzo dziękujemy mpogorzelskiemu za transport :1luvu: Na jednym z wątków padła propozycja sklonowania kolegi. Niniejszym gorąco popieram! :D
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sie 05, 2011 20:03 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Jako że Kazio już u mnie na DT - będę pisać na jego wątku: viewtopic.php?f=1&t=130909
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt sie 05, 2011 20:22 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Powiem Wam ciekawostkę przyrodniczą.. Mój kolega był oburzony, że udostępniłam na FB... brzydkie zdjęcia (z tego wątku)!!! 8O 8O 8O Poradził mi, żebym zamieszczała np. zdjęcia dzieci, bo ładne.. Odpowiedziałam, ze sam sobie może takie zamieszczać, bo mnie interesują TAKIE tematy, a nie inne. A jak mu się wydają za zbyt drastyczne, CHOCIAŻ ISTNIEJĄ NAPRAWDĘ, to nie musi ich czytać. Poza tym było ostrzeżenie na które nie zwrócił uwagi..

Debile są wśród nas..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt sie 05, 2011 21:31 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Kaprys2004 pisze:Powiem Wam ciekawostkę przyrodniczą.. Mój kolega był oburzony, że udostępniłam na FB... brzydkie zdjęcia (z tego wątku)!!! 8O 8O 8O Poradził mi, żebym zamieszczała np. zdjęcia dzieci, bo ładne.. Odpowiedziałam, ze sam sobie może takie zamieszczać, bo mnie interesują TAKIE tematy, a nie inne. A jak mu się wydają za zbyt drastyczne, CHOCIAŻ ISTNIEJĄ NAPRAWDĘ, to nie musi ich czytać. Poza tym było ostrzeżenie na które nie zwrócił uwagi..

Debile są wśród nas..

Masz rację, Kasiu!
Ja uważam, że ostrzeżenie, że zdjęcia drastyczne to dobry pomysł. Ale z drugiej strony - ktoś wchodzi do sieci i myśli, że tam tylko ładne róże i fiołki będą? To niepoważne. :roll:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sie 05, 2011 22:05 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Wściekłam się na niego wtedy. Najwidoczniej Adusiu tak sobie myślą. Że na świecie istnieje tylko jakaś muzyka, jakieś wakacje, jakieś imprezki z piwkiem itp. Dodałam w tamtej rozmowie, że jeżeli nie interesują mnie jakieś tematy, to po prostu je omijam, a na pewno nie mam do nikogo pretensji o to że pisze sobie coś tam na tematy mnie nie interesujące..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sie 08, 2011 8:05 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Kaprys2004 pisze:Wściekłam się na niego wtedy. Najwidoczniej Adusiu tak sobie myślą. Że na świecie istnieje tylko jakaś muzyka, jakieś wakacje, jakieś imprezki z piwkiem itp. Dodałam w tamtej rozmowie, że jeżeli nie interesują mnie jakieś tematy, to po prostu je omijam, a na pewno nie mam do nikogo pretensji o to że pisze sobie coś tam na tematy mnie nie interesujące..

Doradź mu opcję "ukryj posty"? :wink: Ja w tytułach albumów przecież piszę że drastyczne...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sie 08, 2011 10:17 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Zofia&Sasza pisze:Obrazek

Burzka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mi lepiej nie pokazywac burych kotkow, bo od razu wezme :oops: bo ja jeszcze nie mam burego, a uwielbiam wszystkie kolory kotow procz takich pomaranczowych rudych (no takiego z wlasnej swiadomej woli bym nie wziela, mimo ze ladne)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sie 09, 2011 23:09 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Jako że mamy podobny problem pokażę Wam, jak wygląda pokoik w którym baba uwięziła kota, swojego własnego, którego nie jest w stanie złapać, bo sie go boi dotknąć.
W piwnicy widok i smród taki sam . Uwaga przekaz drastyczny i szkoda, że nie można GO poczuć. Lapiemy dwie kotki, ktore nawet mają już zapewniona przyszlość, ale żaden sposób nie skutkuje. Poradźcie, jak złapać kota żywcem, bo już nie mamy pomysłu

http://www.youtube.com/watch?v=qLtctysj8RY

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]