Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Czy ja już gdzieś zamawiałam Spartęi Fionkę
?
joshua_ada pisze:Wielbłądzio pisze:Czy ja już gdzieś zamawiałam Spartęi Fionkę
?
To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój.I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce
![]()
Ale najpierw oddam rudą małpę. Bo mi odmówiła przefarbowania się na krowę.
Dla jasności: oto moja jedyna niekrowa oraz jej wyraz dezaprobaty dla pomysłu farbowania:
edit: Rudej małpy nie oddam. Jest moja. To żart
joshua_ada pisze:To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój.I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce
![]()
Dla jasności: oto moja jedyna niekrowa oraz jej wyraz dezaprobaty dla pomysłu farbowania:
lanua pisze:joshua_ada pisze:To ja dodam, że "Aj lowe krowe" i dlatego o Fionkę mogę z Tobą stoczyć bój.I do Akselka też mogłabym stanąć w kolejce
![]()
hmmm,
krowy są czarno-białe i brązowo-białe też są przecież - znaczy się masz dwa w jednym
Kaprys2004 pisze:Powiem Wam ciekawostkę przyrodniczą.. Mój kolega był oburzony, że udostępniłam na FB... brzydkie zdjęcia (z tego wątku)!!!![]()
![]()
Poradził mi, żebym zamieszczała np. zdjęcia dzieci, bo ładne.. Odpowiedziałam, ze sam sobie może takie zamieszczać, bo mnie interesują TAKIE tematy, a nie inne. A jak mu się wydają za zbyt drastyczne, CHOCIAŻ ISTNIEJĄ NAPRAWDĘ, to nie musi ich czytać. Poza tym było ostrzeżenie na które nie zwrócił uwagi..
Debile są wśród nas..
Kaprys2004 pisze:Wściekłam się na niego wtedy. Najwidoczniej Adusiu tak sobie myślą. Że na świecie istnieje tylko jakaś muzyka, jakieś wakacje, jakieś imprezki z piwkiem itp. Dodałam w tamtej rozmowie, że jeżeli nie interesują mnie jakieś tematy, to po prostu je omijam, a na pewno nie mam do nikogo pretensji o to że pisze sobie coś tam na tematy mnie nie interesujące..
Zofia&Sasza pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 173 gości