Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mania1979 pisze:to była jedna kupka, ma coraz lepszy apetyt,ożywia się i coraz częściej wychodzi "zwiedzać" mieszkankoPróbowałam ją dziś odrobaczyć ale niestety nie mam doświadczenia z kotami..dawałam jej pół tabl,ale niestety nie chciała połknąć. Psiakom wkładam w kiełbaskę i dają się oszukać,a ona w niczym nie chciała..Nadal jest bardzo grzeczna i spokojna ,taka chyba jej natura
![]()
mania1979 pisze:oto ich wątek : viewtopic.php?f=1&t=131390&p=7802377#p7802377![]()
Dominka1 pisze:Co u koteczki?
mania1979 pisze:1) Jeżeli była kastrowana, to pewnie odbiorę ją tego samego dnia, żeby nie blokowała tam miejsca. Kto w takiej sytuacji przyjmie kicię?
2) Kotka zostaje wykastrowana i dochodzi tam do siebie przez 7dni (dopytam na miejscu, czy to faktycznie 7 dni). Odbieram ją w okolicach 17 sierpnia i ...?
CatAngel pisze:Z fb wiadomość odnośnie kotki.
Agnieszka W pisze taką oto wiadomość dostałam od znajomej:"taka kotka zaginęa jakiś czas temu tel kont do ludzi którzy szukają takiego 797 441 150"
mania1979 pisze:CatAngel pisze:Z fb wiadomość odnośnie kotki.
Agnieszka W pisze taką oto wiadomość dostałam od znajomej:"taka kotka zaginęa jakiś czas temu tel kont do ludzi którzy szukają takiego 797 441 150"
dzwoniłam pod ten nr ale ta Kicia zginęła w Tarnobrzegu....
Anna Kubica pisze:Jak Kicia się miewaI oczywiście jak synuś się czuje
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 178 gości