Tess 1610 pisze:a jakie testy na lambie jej robiłaś? takie immunoenzymatyczne?
Testy antygenowe.Wszystko pasuje do jej objawów,te żółte końcówki qpali lejące i wkońcu same laxy.Masz Tess1610 ten probiotyk Biogen Kt
Moderator: Estraven
Tess 1610 pisze:a jakie testy na lambie jej robiłaś? takie immunoenzymatyczne?

Tess 1610 pisze:Wiesz co?ja to w kropce jestem,bo ten biogen podałam mu 2 razy i za każdym razem na drugi dzień albo jeszcze w nocy brzydka koopanie wiem czy to przypadek czy on jest taki nadwrażliwy?aż się boję mu podać kolejny raz a teraz jest chory to już wogóle zgłupiałam i nie wiem co robić

Tess 1610 pisze:testów na razie nie robiłam tylko 2 razy badanie kału na pasożyty i oczywiście nic nie wyszło tzn.żadnych robali nie ma ale o tych testach dziś rozmawiałam z wetem one są najbardziej miarodajne 96% pewności i wystarczy jedna kupa nie trzy,ale robią to tylko dwa największe laboratoria w kraju,w Gdańsku on nie słyszał aby robilimój ma 4,5 miesiąca wejdz na mój wątek i obejrzyj jego zdjęcia

Tess 1610 pisze:nie ma krwi nie ma śluzu,tylko naprzemiennie brzydkie i ładne koopale,na wadze przybiera wesoły tylko od dziś chory,Mój watek "Sajgon za TM,dokociłam się,mały chory rady potrzebne"
Koniecznie kupal na posiew na bakteryjno mykologiczny.To dość kosztowne,ale sama widzisz że to nie robale.Lambli na 1 miejscu.Z Bejbi też było lepiej,potem gorzej i tak w kółko.
/ i przyszło mi do głowy, że ona wprawdzie pysia zbyt persowatego nie ma , ale może oczka właśnie? Wiesz, że persy bardzo często mają problemy z kanałami łzowymi, oczka trzeba im często przemywac, przeciez są tu persiaste dziewczynyizka53 pisze:witaj vailet i Bejbuniu.![]()
Vailet, tak popatrzałam na zdjęcia Bejbi / no, przesłodka jest i teń pysio faktycznie taki dziecięcy/ i przyszło mi do głowy, że ona wprawdzie pysia zbyt persowatego nie ma , ale może oczka właśnie? Wiesz, że persy bardzo często mają problemy z kanałami łzowymi, oczka trzeba im często przemywac, przeciez są tu persiaste dziewczyny
Co do os - one ogólnie dla zwierząt nie są na ogół grozne, mozna podac wapno po użądleniu, ale po co , skoro nie jest uczulona. koty wychodzące polują na błonkówki i zjadają je
![]()
Ale użądlenia w okolicach pyszczka zawsze są grożne , bo obrzęk może utrudnić oddychanie - dobrze zawsze miec trochę lodu, który dorażnie zmniejsza opuchliznę
vailet pisze:to ona się tak na muszyska gapiwtedy możesz do niej gadać,a ona jak w transie nie reaguje.
izka53 pisze:vailet pisze:to ona się tak na muszyska gapiwtedy możesz do niej gadać,a ona jak w transie nie reaguje.
no bo to normalny kot jest![]()
Vailetku, nie lekceważ tych lamblii, ja mam na tym tle obsesję, ale kiedyś mało mnie nie wykończyły, a nie wiem, czy teraz znów nie zaczynają dokuczać![]()
Boję się że ja mam
tylko
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 17 gości