Tess 1610 pisze:a jakie testy na lambie jej robiłaś? takie immunoenzymatyczne?
Testy antygenowe.Wszystko pasuje do jej objawów,te żółte końcówki qpali lejące i wkońcu same laxy.Masz Tess1610 ten probiotyk Biogen Kt

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tess 1610 pisze:a jakie testy na lambie jej robiłaś? takie immunoenzymatyczne?
Tess 1610 pisze:Wiesz co?ja to w kropce jestem,bo ten biogen podałam mu 2 razy i za każdym razem na drugi dzień albo jeszcze w nocy brzydka koopanie wiem czy to przypadek czy on jest taki nadwrażliwy?aż się boję mu podać kolejny raz a teraz jest chory to już wogóle zgłupiałam i nie wiem co robić
Tess 1610 pisze:testów na razie nie robiłam tylko 2 razy badanie kału na pasożyty i oczywiście nic nie wyszło tzn.żadnych robali nie ma ale o tych testach dziś rozmawiałam z wetem one są najbardziej miarodajne 96% pewności i wystarczy jedna kupa nie trzy,ale robią to tylko dwa największe laboratoria w kraju,w Gdańsku on nie słyszał aby robilimój ma 4,5 miesiąca wejdz na mój wątek i obejrzyj jego zdjęcia
Tess 1610 pisze:nie ma krwi nie ma śluzu,tylko naprzemiennie brzydkie i ładne koopale,na wadze przybiera wesoły tylko od dziś chory,Mój watek "Sajgon za TM,dokociłam się,mały chory rady potrzebne"
izka53 pisze:witaj vailet i Bejbuniu.![]()
Vailet, tak popatrzałam na zdjęcia Bejbi / no, przesłodka jest i teń pysio faktycznie taki dziecięcy/ i przyszło mi do głowy, że ona wprawdzie pysia zbyt persowatego nie ma , ale może oczka właśnie? Wiesz, że persy bardzo często mają problemy z kanałami łzowymi, oczka trzeba im często przemywac, przeciez są tu persiaste dziewczyny
Co do os - one ogólnie dla zwierząt nie są na ogół grozne, mozna podac wapno po użądleniu, ale po co , skoro nie jest uczulona. koty wychodzące polują na błonkówki i zjadają je
![]()
Ale użądlenia w okolicach pyszczka zawsze są grożne , bo obrzęk może utrudnić oddychanie - dobrze zawsze miec trochę lodu, który dorażnie zmniejsza opuchliznę
vailet pisze:to ona się tak na muszyska gapiwtedy możesz do niej gadać,a ona jak w transie nie reaguje.
izka53 pisze:vailet pisze:to ona się tak na muszyska gapiwtedy możesz do niej gadać,a ona jak w transie nie reaguje.
no bo to normalny kot jest![]()
Vailetku, nie lekceważ tych lamblii, ja mam na tym tle obsesję, ale kiedyś mało mnie nie wykończyły, a nie wiem, czy teraz znów nie zaczynają dokuczać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości