Gabi już szczęśliwa w DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 18:34 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Banerek dla koteczki :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h5wf1][IMG]http://i.imgur.com/cp5zN.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sie 05, 2011 19:21 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Jezu :(
Na chwilę becna podpiełam banerek i udostepnilam na facebook'u
pomysle co jeszcze
:(

a i kciuki mocno zaciskam :ok: :ok: :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt sie 05, 2011 22:08 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Ile kciuków za kiciunię :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kassja pisze:Egipskie czary też się przydadzą, wszystko się przyda, żeby tylko malutka kotumia wróciła do zdrowia.
Ja jestem za kodeksem Hammurabiego, czyli oko za oko, ząb za ząb. I wierzę w to, że takiego drania jak nie w tym to w przyszłym życiu spotka z nawiązką to, co zrobił tej biednej kotuli, że będzie cierpiał tak jak ona ból i głod.

:ok:

Kicia leży teraz wtulona maksymalnie we mnie, od czasu do czasu zagaduje sprawdzając czy jestem. Dzisiaj jakoś gorzej jej chodzić, chodzi na przykurczonych tylnych łapkach i zapomina, że jedna z nich jest nie sprawna :( próbuje się o nią opierać ale ból szybko przypomina o urazie :cry:

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt sie 05, 2011 23:50 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Gabi, Gabusiu, wytrzymaj kiciu. Już jesteś bezpieczna i pod doskonałą opieką :ok:.
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Sob sie 06, 2011 7:37 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Mamy już pierwsze wpłaty, dziękujemy pięknie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W pierwszym poście na bieżąco będę uzupełniać darczyńców :1luvu:

Czarnulka21

Post » Sob sie 06, 2011 11:50 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Witam,

Czarnulko, wymiziaj koteczke za nas wszystkie! Taka biedulka, potrzebuje bliskosci i poczucia bezpieczenstwa (temu, co to zrobil. :evil: ...przylaczam sie do slow Kassji).

Pieniazki na leczenie chudzinki wysle w pn.

pozdrawiam wszystkich i maluszka w szczegolnosci
AiN
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob sie 06, 2011 14:49 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Ania i jej Nitro oczywiście porcja miziania będzie dużo dłuższa od wszystkich cioteczek :ok: :1luvu:

gagga dziękujemy za bazarek :1luvu:

Czarnulka21

Post » Nie sie 07, 2011 11:22 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Podniosę wątek , bo wane. :!:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie sie 07, 2011 22:29 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Poszedł przelew. A do niego kciuki i głaski

TiR

Od: Wto lis 23, 2010 19:28

Post » Pon sie 08, 2011 8:50 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Cioteczki dziękujemy pięknie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tyle ludzi o nas wspiera i myśli o biedulce Gabi :ok:

Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie z Gabi - nie można już dłużej czekać. W piątek będzie operacja, mam nadzieję, że wszystko się uda :ok: Oj, :cry: już boję się na samą myśl od razu przypomniał mi się mój Bronek, który miał usuwaną złamaną główkę kości udowej. Jak on cierpiał - chyba nawet bardziej po operacji jak przed nią :cry: :cry: :cry:
Najważniejsze, żeby się wszystko udało.

Czarnulka21

Post » Pon sie 08, 2011 9:44 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

No pewnie, ze caly czas myslimy o Gabi (o innych bidulkach tez oczywiscie), mooocno jej kibicujemy w zdrowieniu i Tobie oczywiscie tez, zeby wystarczylo Ci sily na wszelkie trudnosci, jakie jeszcze przed Wami w leczeniu koteczki.

Pieniazki na operacje i leczenie "po" damy rade uzbierac, bo fajne i z wielkimi serduchami ma grono Ciotek nasza Gabi :kotek:

Pozdrawiam serdecznie
AiN
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon sie 08, 2011 9:51 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Nie mogę przestać o niej myśleć :cry:
Oby udało się szybko postawić ją na łapki :ok:

A nie byłaby dla niej łatwiejsza amputacja łapki?
Wbrew pozorom, ten zabieg bywa częściej lepszym rozwiązaniem - kot szybko stanie na lapy, rehabilitacja trwa kilka dni, a powikłań dużo mniej (no i zabieg krótszy i łatwiejszy)

Tak czy inaczej trzymam kciuki :ok:
Przelew poszedł.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sie 08, 2011 11:35 Re: Gabi postrzelona z wiatrówki pomóżmy uratować jej łapkę!!!

Avian pisze:A nie byłaby dla niej łatwiejsza amputacja łapki?
Wbrew pozorom, ten zabieg bywa częściej lepszym rozwiązaniem - kot szybko stanie na lapy, rehabilitacja trwa kilka dni, a powikłań dużo mniej (no i zabieg krótszy i łatwiejszy)

Tak czy inaczej trzymam kciuki :ok:
Przelew poszedł.

Dziękujemy za przelew :1luvu:

Może i szybsza i łatwiejsza rehabilitacja po amputacji ale czy lepsza :roll: trudno powiedzieć.
Wychodzę z założenia, że amputować zawsze się zdąży ale jeśli jest duża szansa na uratowanie tej łapki to dlaczego nie spróbować :ok: Ból który będzie towarzyszył po operacji - rehabilitacja itp. będzie na pewno duży, ale jeśli ma mieć łapkę w miarę sprawną ewentualnie trochę krótszą to zawsze to są cztery łapki, a nie trzy.

Czarnulka21

[poprzednia][następna]