Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sigrid pisze:Noc jeszcze ścieliła się gęsta, kiedy obudziło mnie niezbyt komfortowe uczucie wilgoci w uchuGdy otworzyłam z niechęcią jedno oko, wilgoć przeniosła się w pobliże dziurek nosa
. Uniosłam sennie głowę, a wtedy ta małżowina uszna, która jeszcze pozostawała sucha, wychwyciła narastający odgłos terkotania. W tym samym momencie moja nocna koszula została przebita cienkimi szpileczkami małych pazurków, a ułamek sekundy później mała czarnobiała główka zaczęła mnie trykać w czoło
![]()
Alienowi zebrało się na pieszczoty.
Aha - pomyślałam sobie - Żryć chce.
Było to poniekąd jedyne nasuwające się wyjaśnienie, zwłaszcza w kontekście wielomiesięcznego współistnienia z Kitkiem, którem również zdarzało się zalewać mnie falą swoich czułości, po to by nieodmiennie, widząc, że już to i owo kojarzę, prowadzić mnie do kuchni.
Niechętnie opuściłam nogi na chłodną posadzkę, a wtedy Alien nieoczekiwanie zaprotestował. Nie trzeba mi było 2 razy powtarzać, grzecznie opadłam na poduszki. Terkotka włączyła się ponownie, a Alien rozpoczął wędrówki. Pod pachę. Nie... Może lepiej wyżej. Na biuście się ułożymy... Eeeeee, miękko, ale nie tak ciepło. Idźmy więc wyżej, śmiało. O! Tu dobrze. Między szyją a ramieniem. Świetnie. Tylko jeszcze miziaj mnie troszkę, ooooo tak dobrze. No nie zasypiaj! Miziaj. I wtul się we mnie mocniej... Noooo, teraz jak u mamy
I tak sobie spaliśmy aż do rana.
Cwany gówniarz. Wie jak podbijać miękkie serduszko pańci
nefri pisze:a TZ sie nie obraził?
Alienik miał byc przecież jego koteckiem
Myszka.xww pisze:Bosch, Sigrid, ja koffam twoje koty na odleglosctylko po cichu, zeby moje nie wiedzialy
Petroniusz pisze:Ech, aż żałuję, że od razu zrealizowałam swój koci plan minimum oraz maksimum w jednym i dwa koty naraz wzięłam... Ominą mnie takie harce dwóch dopasowujących się charakterków![]()
Sigrid pisze:Petroniusz pisze:Ech, aż żałuję, że od razu zrealizowałam swój koci plan minimum oraz maksimum w jednym i dwa koty naraz wzięłam... Ominą mnie takie harce dwóch dopasowujących się charakterków![]()
Hm... zawsze możesz rozciągnąć pojęcie maximum![]()
W końcu czego się nie robi dla nauk eksperymentalnych
![]()
Anusia pisze:to ze Kitek ma tabuny wielbicielek to wiadomo nie od dzis... To ze wielbicielki te wielbia Kita bez pamieci i granic rowniez nie jest tajemnica... Ale zeby az tak??!Jade ja ci sobie dzis do pracy komunikacja miejska sennie spogladajac w okno i co moje oczy widza
W Warszawie na glownych ulicach pojawily sie bilboardy z czerwnowym wielkim napisem KOCHAM KITKA! :mrgreen: No ktora to tak milosc wyznaje... ktora przyznac sie ktora
![]()
Anusia pisze:W Warszawie na glownych ulicach pojawily sie bilboardy z czerwnowym wielkim napisem KOCHAM KITKA! :mrgreen: No ktora to tak milosc wyznaje... ktora przyznac sie ktora![]()
Sigrid pisze:Anusia pisze:W Warszawie na glownych ulicach pojawily sie bilboardy z czerwnowym wielkim napisem KOCHAM KITKA! :mrgreen: No ktora to tak milosc wyznaje... ktora przyznac sie ktora![]()
![]()
![]()
![]()
Nonono...Teraz tylko czekać, aż ktoś będzie wyzywał na udeptaną ziemię w imię urody imć pana Kitka z Krakowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 59 gości