Moderator: Moderatorzy
14 minutviolavi pisze:Myszka znalazła już chyba amatora.
Długo nie czekała.
W ogóle zastanawiałam się nad zrobieniem bazarku z kulkami - być może wkrótce powstanie. Nie wiem jeszcze ile by kosztowały,ale gdzieś tak z 4-5 zł.morelowa pisze:Jakie śliczne kulki !Jak mi - Migdałowi - zginą wszystkie piłeczki, to sobie zamówię.
Te ode mnie nie mają dzoneczka,ani wfilcowanej kocimiętki...ale zgadza się - koty lubią takie lekkie mechate CÓŚjustyna p pisze:Kupiłam na bazarku, ale nie pamiętam od kogotakie kulki z dzwoneczkiem w środku. Są świetne! Koty bb je lubią
więc myślę, że miałyby powodzenie.
Oj,to pytanie do producentów granulatu styropianowego na pufy (te dla ludzimorelowa pisze:A takie styropianowe coś w środku to jak się zachowuje w czasie? I pod ciężarem? Tak tylko z ciekawości pytam...
foczka.skoczka pisze:Buuu, właśnie chciałam zakupić nr 8, a tu widzę że AprilRain mnie ubiegła.Jest jakaś szansa, że taka znów się pojawi?
AprilRain pisze:foczka.skoczka pisze:Buuu, właśnie chciałam zakupić nr 8, a tu widzę że AprilRain mnie ubiegła.Jest jakaś szansa, że taka znów się pojawi?
moge odstapic 8 na rzecz numeru 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości