morelowa pisze:गणेश = Ganeśa [ś jest jak w niemieckim `ich` -ja] nie jak nasze. Ale to chyba nie najważniejsze![]()
Ganeśa jest FACETEM bogiem hinduistycznym i ma trąbe słonia.
No, tzw. dziecko szczęścia.
Wypisz, wymaluj - moja kudłata Ganesia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:गणेश = Ganeśa [ś jest jak w niemieckim `ich` -ja] nie jak nasze. Ale to chyba nie najważniejsze![]()
Ganeśa jest FACETEM bogiem hinduistycznym i ma trąbe słonia.
sanna-ho pisze:Agn musiała bardzo mocno uwierzyć w jej kocurowatość
justyna p pisze:Yyy, a co sie dzieje chłopakowi??? Bo coś nie w temacie jestem..
Mary_Poole pisze:Michu ma kolejny kryzys. Ale z tego co rozmawialam z mama to powoli sie poprawia i moze zaskoczy. Kciuki za niego sa potrzebne
Przecież od czekolady można dostać zatwardzenia, więc nic dziwnego, ze Emisiowi się poprawiłaPearlRain pisze:dziękuję za kciuki, Emichowi na pewno się przydadzą bo coś kupa nieładna, ale w jak na jego wiek to ma się nieźle kradnąc co się da zjeść - wczoraj pożarł mi kawałek czekoladykupa się polepszyła po tym złodziejstwie
![]()
a gwoli wyjaśnienia wczoraj caluśki boży dzień tułałam się z ojcem po szpitalach i ojcu robię zastrzyki w brzuch
PearlRain pisze:a gwoli wyjaśnienia wczoraj caluśki boży dzień tułałam się z ojcem po szpitalach i ojcu robię zastrzyki w brzuch![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 62 gości