Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ma_go pisze:CatAngel pisze:Anna Kubica pisze:CatAngel pisze: http://www.facebook.com/event.php?eid=260661880610571kogo mianować adminem
Myślę że Ma_go
A to jak coś to muszę wiedzieć jak się nazywa![]()
Ma_go jak coś to daj dane na pw i weź udział w wydarzeniu, żebym mogła Cię mianować
Dziewczyny, przykro mi, ale mnie nie ma na facebooku. Tu nie pomogę.
Rozmawiałam z Manią. Idę teraz kupić kuwetę i żwirek, bo nie mam żadnej wolnej. Późnym wieczorem ma zgarnąć kotkę do siebie.
mania1979 pisze:jeszcze na sekundę jestem,idziemy wieczorkiem złapać kicię,módlcie się i trzymajcie kciuki aby mojemu synkowi się nie nasiliło...ważne by kitka była bezpieczna ,miejmy nadzieję ze w razie co jakiś zastępczy tymczas się znajdzie.. to tylko tydzień..kciukasy zaciskajcie...
mania1979 pisze:jeszcze na sekundę jestem,idziemy wieczorkiem złapać kicię,módlcie się i trzymajcie kciuki aby mojemu synkowi się nie nasiliło...ważne by kitka była bezpieczna ,miejmy nadzieję ze w razie co jakiś zastępczy tymczas się znajdzie.. to tylko tydzień..kciukasy zaciskajcie...
Ma_go pisze:No dobrze. Kuweta, łopatka do kuwety i żwirek jest!![]()
Jestem z Manią umówiona na łapanie kotki i na przekazanie kuwety po 22.
Trzymajcie kciuki
mania1979 pisze:A powiedzcie mi bo ja się nie znam..czy koty to można kąpać?? bo brudna jest okropnie a juz widzę że to pieszczoszek do łóżeczka..można..??
mania1979 pisze:A jak ja nazwiemy?? ja wołam do niej po prostu Kicia i przychodzi![]()
mania1979 pisze:żadnego stresa po niej nie widać,zachowuje się jakby od zawsze z nami byłabardzo kochana i naprawdę kontaktowa kicia. A jak ja nazwiemy?? ja wołam do niej po prostu Kicia i przychodzi
![]()
co do okien to ze względu na pomysły mojego synka nie otwieram okien bokiem, Kitka nie szuka sposobu na ucieczkę,owszem wskakuje na biurko itp ale powyżej nie próbowała ,może wszystko przed namio kąpiel tak spytałam,mam w domu szampon dla psów ale na razie się wstrzymam,może ten kurz się wygłaszcze
nie odstępuje mojej córy ,pilnuje jej jak oka w głowie..oj ciężko się będzie nam rozstać..
najważniejsze że jest juz w domku-bezpieczna i czuje się u nas swobodnie. Aby astma się nie ujawniła...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 89 gości