KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 03, 2011 14:42 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

to my uratujemy sytuację :D
Bierzemy jutro ranny dyżur
I przywieziemy suchy intestinal i trochę puszek dla towarzystwa ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Śro sie 03, 2011 15:14 Re: forum

Dzieki Asiu i Bogusiu :1luvu: jestescie kochane :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro sie 03, 2011 15:15 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Ratoooonku, szukajcie domku dla Meczysława :mrgreen: Obrazek
Obrazek
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro sie 03, 2011 15:20 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

a co Mieczuś nie dobry ? broi?

uroczo wygląda w szlafroku :lol:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro sie 03, 2011 15:39 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Buraska siedzi obok Klimka, to ta bez obróżki, dziś też miała gorączke i dostała silniejszy antybiotyk (z tych co zostawia strupy) inmodulen czy jak mu tam i tolfine. Trzeba jej też dawać scanomune i co gorsza trzeba z nią jeźdźić kilka dni na te zastrzyki.

Poza tym szkoda, że nie wiedziałam, że lek dla Biedronka już jest bo bym go też wzięła a tak babki się zdziwiły, że lek czeka a kota nie ma - no ale niestety nie wiedziałam, że już lek dotarł :(
Ostatnio edytowano Śro sie 03, 2011 15:43 przez Mara S, łącznie edytowano 1 raz

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro sie 03, 2011 15:43 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mam dwie zapłacone faktury przez Ewę (oraz fakturę zapłaconą za Czandrę z wczoraj) - oraz jedną do zapłacenia na kwotę: 1325zł a w tym sam Miodek wyniósł: 659zł a Ksara nie jest jeszcze wliczona.... Faktury dam do szuflady.

Martyna P. mam rozpiskę leczenia Gucia - zostawię Ci w najniższej szufladzie witrynki

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro sie 03, 2011 15:48 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Męczuś zamencza reszte na amen
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro sie 03, 2011 16:35 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

[quote="Mara S"]Buraska siedzi obok Klimka, to ta bez obróżki, dziś też miała gorączke i dostała silniejszy antybiotyk (z tych co zostawia strupy) inmodulen czy jak mu tam i tolfine. \

no właśnie, nie wiem czy Inez też brała ten antybiotyk, ale również zaczęła "obłazić".

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro sie 03, 2011 17:59 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S pisze:Mam dwie zapłacone faktury przez Ewę (oraz fakturę zapłaconą za Czandrę z wczoraj) - oraz jedną do zapłacenia na kwotę: 1325zł a w tym sam Miodek wyniósł: 659zł

Jak juz wytrzezwieje po przyjeciu do wiadomosci tej ...wiadomosci to pomsyle co tu robic -bo koszty sa naprawde duze . Na razie mi przychodzi tylko na mysl ze napisze do M.Mellera czy maja jakas platna rubryke na stare baby w Playboyu .Dobrze platna i na bardzo stare baby :(

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro sie 03, 2011 18:02 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

MaraS dzieki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro sie 03, 2011 18:28 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

a Czandra miała usunięte ząbki wczoraj i jest bardzo biedna. Leży i cierpi, strasznie mi jej żal :(

Filomen

Post » Śro sie 03, 2011 18:43 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

gosiakot pisze:
Mara S pisze:Mam dwie zapłacone faktury przez Ewę (oraz fakturę zapłaconą za Czandrę z wczoraj) - oraz jedną do zapłacenia na kwotę: 1325zł a w tym sam Miodek wyniósł: 659zł

Jak juz wytrzezwieje po przyjeciu do wiadomosci tej ...wiadomosci to pomsyle co tu robic -bo koszty sa naprawde duze . Na razie mi przychodzi tylko na mysl ze napisze do M.Mellera czy maja jakas platna rubryke na stare baby w Playboyu .Dobrze platna i na bardzo stare baby :(

Gosia, masz swietny pomysł, juz widzę taka rozkładówke ze starymi gołymi babami :ryk:

Ale poważnie to straszna kwota do zapłaty :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro sie 03, 2011 19:28 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Iweta pisze:
gosiakot pisze:

Gosia, masz swietny pomysł, juz widzę taka rozkładówke ze starymi gołymi babami :ryk:

Ale poważnie to straszna kwota do zapłaty :roll:

No :evil: i rozkladowka musi sie 2x tyle rozkladac w szerz co na te suche z plastykowymi c..... -bo sie nie zmieszcze i Miodek zbankrutuje a raczej kocia chatka przez miodka .

gosiakot

Post » Śro sie 03, 2011 21:03 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

był taki film Dziewczyny z kalendarza " Grupa gospodyń domowych w średnim wieku decyduje się wydać kalendarz z własnymi nagimi zdjęciami aby zdobyć fundusze na fundację walcząca z białaczką" nie wiem czy pamietacie?

moze jakbyśmy wspolnie wydały kalendarz to by się trochę kasy zebrało. :ryk: miejsca intymne mozna przykryć kotem :ryk: :ryk: u mnie w pracy to by pewnie pracownicy chetnie kupili :twisted:

Filomen

Post » Śro sie 03, 2011 21:20 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:był taki film Dziewczyny z kalendarza " Grupa gospodyń domowych w średnim wieku decyduje się wydać kalendarz z własnymi nagimi zdjęciami aby zdobyć fundusze na fundację walcząca z białaczką" nie wiem czy pamietacie?

moze jakbyśmy wspolnie wydały kalendarz to by się trochę kasy zebrało. :ryk: miejsca intymne mozna przykryć kotem :ryk: :ryk: u mnie w pracy to by pewnie pracownicy chetnie kupili :twisted:

To dobrze ze tez mamy duze koty a nie tylko maluchy od Mani :mrgreen: bo bylby wstyd ze hej.Ja sobie od razu Pedzla rezerwuje,Jozka i moze Inez -a Wy jak chcecie to sie kryjcie za Buraskami i za Cytrynkiem - Lemonkiem szerokie drogi :wink:

gosiakot

[poprzednia][następna]