Bierzemy jutro ranny dyżur
I przywieziemy suchy intestinal i trochę puszek dla towarzystwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Mam dwie zapłacone faktury przez Ewę (oraz fakturę zapłaconą za Czandrę z wczoraj) - oraz jedną do zapłacenia na kwotę: 1325zł a w tym sam Miodek wyniósł: 659zł
gosiakot pisze:Mara S pisze:Mam dwie zapłacone faktury przez Ewę (oraz fakturę zapłaconą za Czandrę z wczoraj) - oraz jedną do zapłacenia na kwotę: 1325zł a w tym sam Miodek wyniósł: 659zł
Jak juz wytrzezwieje po przyjeciu do wiadomosci tej ...wiadomosci to pomsyle co tu robic -bo koszty sa naprawde duze . Na razie mi przychodzi tylko na mysl ze napisze do M.Mellera czy maja jakas platna rubryke na stare baby w Playboyu .Dobrze platna i na bardzo stare baby
Iweta pisze:gosiakot pisze:Mara S pisze:Mam dwie zapłacone faktury przez Ewę (oraz fakturę zapłaconą za Czandrę z wczoraj) - oraz jedną do zapłacenia na kwotę: 1325zł a w tym sam Miodek wyniósł: 659zł
Jak juz wytrzezwieje po przyjeciu do wiadomosci tej ...wiadomosci to pomsyle co tu robic -bo koszty sa naprawde duze . Na razie mi przychodzi tylko na mysl ze napisze do M.Mellera czy maja jakas platna rubryke na stare baby w Playboyu .Dobrze platna i na bardzo stare baby
Gosia, masz swietny pomysł, juz widzę taka rozkładówke ze starymi gołymi babami
Ale poważnie to straszna kwota do zapłaty
Filomen pisze:był taki film Dziewczyny z kalendarza " Grupa gospodyń domowych w średnim wieku decyduje się wydać kalendarz z własnymi nagimi zdjęciami aby zdobyć fundusze na fundację walcząca z białaczką" nie wiem czy pamietacie?
moze jakbyśmy wspolnie wydały kalendarz to by się trochę kasy zebrało.miejsca intymne mozna przykryć kotem
![]()
u mnie w pracy to by pewnie pracownicy chetnie kupili
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 119 gości