Co by człowiek zrobił bez Was, siadł w kątku i płakał.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Moja duża też od jutra idzie do pracy a było tak dobrze jak byla w domu.Też mówi ,ze musi zarabiać.Nic z tego nie rozumiem.
Niuniek
anulka111 pisze:Cześć Fasolko
U nas bez zmianDuza swedzi i jak mysli ,ze nikt nie widzi ,to drapie.Chyba tez boli,bo czasme sie krzywi
![]()
Rys rozrabia, ja jestem grzeczny ,ale woda probowala mnie w lazience utopicSmakusia odpoczywa.
Remonty to straszne sa![]()
Niech tych drzwi nie ruszaja.
Gucio
horacy 7 pisze:Fasolko śliczny prezent dostałaś ,mam nadzieję,że będziesz lubiła w nim spać.Ja to najlepiej lubię spać na parapecie na kocku lub w koszykach wiklinowych.Mieliśmy taki domek tylko bez ślicznych frędzelków,ale duża zabrała dla maluchów do piwnicy bo chore były i zniknął.Ale pamiętam jaki był fajny.
Niuniek
jolabuk5 pisze:Fasolko, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że budka Wam się podoba![]()
![]()
![]()
Duża ją dostała za darmo z tego sklepu, gdzie kupuje dla nas jedzonko. Tak samo dostała nasze leżyska - budkę i łóżeczko. Ale ja i tak wolę spać na pralce w łazience albo na szafce na balkonie![]()
Z tego sklepu najfajniejsze są pudełka - jak przyjeżdża dostawa, to zawsze do nich włażę, jak Duża wypakowuje jedzenie. A takie tekturowe płaskie coś swietne jest do spania, Duża wykłada to ręczniczkem i fajnie się spi![]()
Fasolko slicznie wyglądasz na parapecie, a Pralcia w budce - Eskimoska![]()
Niuńku, nasza Duża też wynosi z domu rózne NASZE rzeczy i JEDZENIE.Jedzenia mi nie szkoda, bo ja nie lubię dużo jesć, ale np. myszki albo piórka na patyku to bym wolała, żeby zostały w domu
Sabcia
Haker1 pisze:Ale fajna budka.
Ja nie mam żadnej butki, Pysia maiła i lubiła w nich spać, ale ja do każdej robiłem sioo![]()
Haker
PS. To tej też pewnie bym zrobił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości