Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 21:44 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Oj tam zaraz... Może poprawił się, chłopak :mrgreen:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Pt lip 15, 2011 22:24 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:Oj tam zaraz... Może poprawił się, chłopak :mrgreen:

Prędzej Słońce zacznie krążyć wokół Ziemi :twisted: Wierz mi u Kropkowatego im ciszej tym bardziej się trzeba bać, bo cisza oznacza knucie :twisted: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lip 16, 2011 0:21 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Gibutkowa pisze:

Prędzej Słońce zacznie krążyć wokół Ziemi :twisted: Wierz mi u Kropkowatego im ciszej tym bardziej się trzeba bać, bo cisza oznacza knucie :twisted: :twisted:

Oj tam... wcale tak dużo nie uknuł... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nauczył się tylko trzaskać drzwiami od łazienki ... najlepiej o 3 w nocy ... Wkłada łapę w te otwory wentylacyjne i wali w te i wewte ... A drzwi nie mogę zamykać, bo Zuzia ma "fazę" umywalkową - pije z kranu i śpi w umywalce ... No i jeszcze jeździ krzesłami w kuchni ... znaczy Miszczunio jeździ, nie Zuzia ... też o 3 rano ... Sąsiedzi mnie naprawdę zabiją ... :twisted:
Byłam na imprezce, dopiero wróciłam .... a tu całe towarzystwo strzeliło mi focha :? ... tylko Ziabolek przyszedł się przywitać...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob lip 16, 2011 9:36 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:

Oj tam... wcale tak dużo nie uknuł... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nauczył się tylko trzaskać drzwiami od łazienki ... najlepiej o 3 w nocy ... Wkłada łapę w te otwory wentylacyjne i wali w te i wewte ... A drzwi nie mogę zamykać, bo Zuzia ma "fazę" umywalkową - pije z kranu i śpi w umywalce ... No i jeszcze jeździ krzesłami w kuchni ... znaczy Miszczunio jeździ, nie Zuzia ... też o 3 rano ... Sąsiedzi mnie naprawdę zabiją ... :twisted:
Byłam na imprezce, dopiero wróciłam .... a tu całe towarzystwo strzeliło mi focha :? ... tylko Ziabolek przyszedł się przywitać...

no i co się dziwisz: Ty poszłaś na imprezę a koty się nudziły, ładnie to tak? :? :wink:
ps a Miszczunio tylko sprawdzał wytrzymałość wyposażenia domu a tu zaraz aferę z tego zrobiono, kot się tak stara a nikt go za to nie docenia... należycie :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob lip 16, 2011 18:08 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

U mnie w domu ta kratka w drzwiach łazienki jest wymontowana. Dziurą włazi do łazienki (i kuwety) moja kicia. Ale za to nie przeciśnie się przez otwór jamnik, który czasami odżywiał się zawartością kuwety (fuj :roll: ).
Taki pomysł racjonalizatorski wreszcie z mężem nas natchnął :lol:
Mizianki dla Szczerbolka :mrgreen: i reszty futer :kotek:

strelicja

Post » Sob lip 16, 2011 20:44 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

U mnie nie ma kratki w drzwiach, tylko takie okrągłe otwory ...ale sądzę, że jak Miszczunio jeszcze trochę nad nimi popracuje, to zrobi się z tego jeden wielki otwór ... :mrgreen:

Jakby ktoś szukał czarnego, małego "scurka" to u mojej córki na DT są takie 4 do wzięcia ....
viewtopic.php?f=13&t=130404&start=0
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lip 18, 2011 15:54 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:U mnie nie ma kratki w drzwiach, tylko takie okrągłe otwory ...ale sądzę, że jak Miszczunio jeszcze trochę nad nimi popracuje, to zrobi się z tego jeden wielki otwór ... :mrgreen:

:mrgreen: :ryk:

strelicja

Post » Pon lip 18, 2011 20:47 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:
katarzyna1207 pisze:U mnie nie ma kratki w drzwiach, tylko takie okrągłe otwory ...ale sądzę, że jak Miszczunio jeszcze trochę nad nimi popracuje, to zrobi się z tego jeden wielki otwór ... :mrgreen:

:mrgreen: :ryk:

padłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 02, 2011 19:08 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Grzeczny Miszczunio.... 8O
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 02, 2011 19:23 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:Grzeczny Miszczunio.... 8O
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Udaje :D :P

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 02, 2011 19:27 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

A ja wierzę, że przeszedł metamorfozę :lol:

strelicja

Post » Wto sie 02, 2011 19:27 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:A ja wierzę, że przeszedł metamorfozę :lol:

Nie ma takiej opcji :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 02, 2011 19:39 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Gibutkowa pisze:
strelicja pisze:A ja wierzę, że przeszedł metamorfozę :lol:

Nie ma takiej opcji :twisted:

Zgadzam się z Gibutkową .... nie ma takiej opcji ... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 02, 2011 21:35 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Miszczunio i jego wątek są istnie miszczowskie :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sie 02, 2011 21:36 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

C'nie? nie ma takiego Miszczunia ,ni huhu :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]