Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
strelicja pisze:Oj tam zaraz... Może poprawił się, chłopak
Gibutkowa pisze:strelicja pisze:Oj tam zaraz... Może poprawił się, chłopak
Prędzej Słońce zacznie krążyć wokół ZiemiWierz mi u Kropkowatego im ciszej tym bardziej się trzeba bać, bo cisza oznacza knucie
![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:strelicja pisze:Oj tam zaraz... Może poprawił się, chłopak
Prędzej Słońce zacznie krążyć wokół ZiemiWierz mi u Kropkowatego im ciszej tym bardziej się trzeba bać, bo cisza oznacza knucie
![]()
Oj tam... wcale tak dużo nie uknuł...![]()
![]()
Nauczył się tylko trzaskać drzwiami od łazienki ... najlepiej o 3 w nocy ... Wkłada łapę w te otwory wentylacyjne i wali w te i wewte ... A drzwi nie mogę zamykać, bo Zuzia ma "fazę" umywalkową - pije z kranu i śpi w umywalce ... No i jeszcze jeździ krzesłami w kuchni ... znaczy Miszczunio jeździ, nie Zuzia ... też o 3 rano ... Sąsiedzi mnie naprawdę zabiją ...
![]()
Byłam na imprezce, dopiero wróciłam .... a tu całe towarzystwo strzeliło mi focha... tylko Ziabolek przyszedł się przywitać...
katarzyna1207 pisze:U mnie nie ma kratki w drzwiach, tylko takie okrągłe otwory ...ale sądzę, że jak Miszczunio jeszcze trochę nad nimi popracuje, to zrobi się z tego jeden wielki otwór ...![]()
strelicja pisze:katarzyna1207 pisze:U mnie nie ma kratki w drzwiach, tylko takie okrągłe otwory ...ale sądzę, że jak Miszczunio jeszcze trochę nad nimi popracuje, to zrobi się z tego jeden wielki otwór ...![]()
![]()
strelicja pisze:A ja wierzę, że przeszedł metamorfozę
Gibutkowa pisze:strelicja pisze:A ja wierzę, że przeszedł metamorfozę
Nie ma takiej opcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 14 gości