Pewnie takich wiele, ale ja mam przeczucie że to jednak było przeznaczenie

Jak zwykle popołudniu wyglądałam z moją małą córeczką przez okno, na pieska biegającego po trawie i wtedy
nagle zobaczyłam pędzącego kociaczka który biegnie wprost pod koła nadjeżdżającego samochodu. Samochód nawet nie zwolnił

Mój mąż natychmiast poleciał na dół. Kotek poleciał w krzaki na posesji naprzeciwko. I ropoczęła się akcja.
Kicia była bardzo wystraszona i płakała strasznie. Mój Tż przeskoczył przez płot i jakoś ją wydostał z krzaków ale niestety "gryzelda" go zaatakowała

Coco to piękna kotka, jest po przeglądzie u weta. Jest odrobaczona i odpchlona, zdrowa.
Obecnie przebywa w łazience u mojej sąsiadka ale to bardzo tymczasowe rozwiązanie, sąsiadka wyjechała

Jest na razie bardzo wystraszona! trzęsie się na rękach i siedzi skulona w najciemniejszym kącie pod wanną.
Bardzo potrzebny jest jest DT gdzie mogłaby się socjalizować z innymi kotami i nabrać odwagi do ludzi.
Widać że ma zadatki na miziaka ale jeszcze jest bardzo bojaźliwa

Będzie piękną koteczką, tylko musi znaleźć kogoś kto ją pokocha i da jej szansę na normalne życie

Czy ktoś mógłby dać jej miejsce w DT?
Ze swojej strony zapewnię koszty utrzymania do czasu znalezienia jej DS i opłacę koszty szczepienia

Pomogę w szukaniu DS!
Prosimy o pomoc w znalezieniu DT/DS