[WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2011 16:31 [WRO] piękna czarna COCO, już w DS u Lolci81 :)

Wczoraj zdarzyła się niesamowita historia...

Pewnie takich wiele, ale ja mam przeczucie że to jednak było przeznaczenie 8)

Jak zwykle popołudniu wyglądałam z moją małą córeczką przez okno, na pieska biegającego po trawie i wtedy
nagle zobaczyłam pędzącego kociaczka który biegnie wprost pod koła nadjeżdżającego samochodu. Samochód nawet nie zwolnił :evil: ale szczęśliwie kocię dostało się chyba między koła, bo niezdarnie pobiegło dalej.... byłam pewna że kuleje, że zostało potrącone.

Mój mąż natychmiast poleciał na dół. Kotek poleciał w krzaki na posesji naprzeciwko. I ropoczęła się akcja.
Kicia była bardzo wystraszona i płakała strasznie. Mój Tż przeskoczył przez płot i jakoś ją wydostał z krzaków ale niestety "gryzelda" go zaatakowała :twisted: a on oczywiście ją wypuścił :roll: Kotka pobiegła pod samochód na parkingu ( taki mega terenowy ) i wcisnęła się pod silnik. Całe szczęście samochód sąsiada. 6 osób próbowało ją wyciągnąć ale skubana tak wlazła że trzeba było wleźć pod auto i coś wymontować żeby się do niej dostać. Nawet nie chcę myśleć co by było.... gdyby silnik został odpalony 8O . Po 45 minutach mała była już w naszych rękach :ok:

Coco to piękna kotka, jest po przeglądzie u weta. Jest odrobaczona i odpchlona, zdrowa.
Obecnie przebywa w łazience u mojej sąsiadka ale to bardzo tymczasowe rozwiązanie, sąsiadka wyjechała :oops:
Jest na razie bardzo wystraszona! trzęsie się na rękach i siedzi skulona w najciemniejszym kącie pod wanną.

Bardzo potrzebny jest jest DT gdzie mogłaby się socjalizować z innymi kotami i nabrać odwagi do ludzi.
Widać że ma zadatki na miziaka ale jeszcze jest bardzo bojaźliwa :oops: Nawet raz zaczęła ugniatać w kocyku na rękach 8O

Będzie piękną koteczką, tylko musi znaleźć kogoś kto ją pokocha i da jej szansę na normalne życie :ok:

Czy ktoś mógłby dać jej miejsce w DT?
Ze swojej strony zapewnię koszty utrzymania do czasu znalezienia jej DS i opłacę koszty szczepienia :oops:
Pomogę w szukaniu DS!

Prosimy o pomoc w znalezieniu DT/DS

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sie 12, 2011 21:40 przez Agness78, łącznie edytowano 2 razy

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lip 31, 2011 16:40 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Jaka śliczna. Trzymam kciuki ,żeby szybko znalazła domek :ok:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Nie lip 31, 2011 16:48 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Agness78 czy Coco ma wydarzenie na FB?
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Nie lip 31, 2011 17:37 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

julka75 pisze:Agness78 czy Coco ma wydarzenie na FB?

Nie ma :? i właśnie planuję coś takiego założyć ale jeszcze nie wiem jak :oops:
Wieczorem jak położę spać dziecko, to pokombinuję :ok:
Jakby się nie udało to poproszę o pomoc :oops:

Agness78

Post » Nie lip 31, 2011 17:57 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

z chęcią pomogę :ok: daj znać

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Nie lip 31, 2011 18:05 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Zaznaczę sobie wątek.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie lip 31, 2011 18:10 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

ale śliczna :ok: za domek dla pięknoty

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Nie lip 31, 2011 20:15 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

dziękuję za odwiedziny na wątku :ok:
Mam nadzieję że szybko znajdziemy jej domek :oops:

Agness78

Post » Pon sie 01, 2011 8:30 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

śliczna malutka. za domek :ok:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sie 01, 2011 9:37 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Coco jest cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zaczynam się zastanawiać czy komuś nie prysnęła.... ale nie zamierzam szukać właściciela bo co za kretyn wypuszcza na dwór takie maleństwo :evil: Koło mnie jest dużo domków jednorodzinnych więc może jakiś debil właśnie tak zrobił.
Mała jest bardzo miziasta , mruczy na rękach , ociera się i ugniata 8O Nie widziałam jeszcze takiego mruczka i gaduły (gada nawet jak je :lol: ).
Płacze w łazience jak się ją zostawi :cry: bidulka szuka jakiegoś towrzystwa... a niestety jest skazana na samotność.
Korzysta pięknie z kuwety, qupki piękne, je wzorowo. Nie wygląda na ulicznego kota :roll:

Bardzo chciałabym żeby szybko znalazła domek, bo tak mi jej szkoda że siedzi sama :(
A może ktoś jednak mógłby ją wziąc na DT? :oops:

Agness78

Post » Pon sie 01, 2011 9:52 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

troszkę za daleko mam do Wrocławia niestety ;/
moje dwa maluchy poszły na tymczas do mamy i siostry, to miejsce mi się zwolniło... no sama nie wiem.
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Od: Czw lip 28, 2011 7:31

Post » Pon sie 01, 2011 10:55 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Onpil pisze:troszkę za daleko mam do Wrocławia niestety ;/
moje dwa maluchy poszły na tymczas do mamy i siostry, to miejsce mi się zwolniło... no sama nie wiem.

:( Faktycznie daleko.... :oops:
Myślę że byłby to spory stres dla małej... może jednak będę szukać czegoś alternatywnego na miejscu :oops:
Bardzo dziękuję za zainteresowanie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pewnie u Was też masakra z maluszkami.... :( u nas wysyp masakryczny... :cry:
tutaj też wątek bardzo potrzebujących kotków: viewtopic.php?f=1&t=130106 :cry: :cry: :cry:

Agness78

Post » Pon sie 01, 2011 14:07 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

założyłam wydarzenie na FB :ok: ale nie mogę linka przekleić :(
po próbie wejścia po linku, wyskakuje strona domowa z logowaniem :? jak to obejść?

Agness78

Post » Pon sie 01, 2011 14:16 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

Agness78 dzisiaj wieczorem dodam małą na stronę, a jak możesz i masz na FB konto, to wklej proszę link do wydarzenia na fejsbukowej stronie Wrocławskich Kotów
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon sie 01, 2011 17:10 Re: [WRO] piękna czarna 7 tyg COCO, pilnie szuka DT/DS!

hop do góry :ok:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

[następna]