Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:Puszek zerwał się z wózka na równe łapy i przerażony, miauczący wskoczył na mnie przerywając sen o pierwszym dniu szkolnym KarinyWidocznie kociakowi śnił się jakiś koszmar
, bo wlazł pod koc i dygocząc, domagając się głaskania i przytulania zasnął w koncu niespokojnym snem. Za to ja się ruszyć nie mogłam, bo za kazdym moim drgnięciem kot protestował i przytulał się jeszcze mocniej. Jakby mógł to wlazłby we mnie i się nakrył kołderką pewnie
![]()
Jak Puszek może, to reszta kotów teżGarfildosek wpasował się po drugiej stronie, tak samo mocno domagając się głaskania i przytulania. U niego to najczęśćiej wystarcza przytulenie i kot najszczęśliwszy pod słońcem, ale tym razem domagał się trącaniem nosem i miauczeniem aktywnego głaskania
Ryś pozazdrościł kolegom i ułożył mi się (6 kilo slbo już więcej może, bo fałdka rośnie
)na brzuchu. Nie miałam już ręki do głąskania, więc musiał zadowolić się przykryciem kocem. Za to dostałam delikatny masaż brzucha łapkami Rysia - akurat na cięciu
![]()
![]()
O dziwo, nie bolało nawet, mimo, że jeszcze jest trochę obolałe na codzień.
Chmurek trad6ycyjnie ułożył się na mojej klatce piersiowej i przez sen polował na wszystkie myszy, ptaki, muchy i inne biegająće, latająće i pełzające stworzenia świata, przebierając zabawnie łapkami i wydając piski, pomruki i zachowując się jak tygrys bengalski conajmniejZmęczony swymi dokonaniami na łowach ułożył mi się na twarzy (przez sen
![]()
) tak że zjeżdżał pyszczkiem w dół. Łaskawie dał się przełożyć na szyję gdzie się zakopał i polował dalej. Efekt polowania - pusty brzuszek (dorwał się i pochłonął śniadanie, wyrywał nawet dodatkowe jedzonko z porcji Garfildka
) i ślady na mojej szyi....
A Karince chyba zostaną na zawsze ciemne oczka.... po tatusiu, niestety
joarkadia pisze:Dziś male święto....
POZWOLILI MI WZIASC MALA NA RECE I PRZEWINAC![]()
![]()
![]()
Poryczałam się oczywiście.... a Ona się uśmiechała![]()
![]()
![]()
A jutro ma imieniny
joarkadia pisze:Dziś male święto....
POZWOLILI MI WZIASC MALA NA RECE I PRZEWINAC![]()
![]()
![]()
Poryczałam się oczywiście.... a Ona się uśmiechała![]()
![]()
![]()
A jutro ma imieniny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości