KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 8:49 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

czy Gucio przebywał w alwamecie :?:

jesli tak to moze Mara moglabys przy okazji zapytac o jego ksiazeczke ?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon sie 01, 2011 9:33 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Witam,
Wychodzę z ukrycia :wink: Po wczorajszej wizycie w KCH kocizny absolutnie skradły moje serducho :1luvu: Co prawda moja pomoc narazie jest bardzo nieporadna, ale posprzątac i pomiziac umiem :oops: Chętnie dołączę jutro rano do dyżuru, proszę tylko podac godzinę zbiórki.
Marta

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pon sie 01, 2011 9:40 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Witamy witamy i zapraszamy.
Rączek i ludziw ielkiego serca nam potrzeba.
Jutro na dyżurku będzie Asia i chyba mama Bogusia mam nadzieję że dziewczyny podadzą gozinkę przybycia :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon sie 01, 2011 10:34 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

The Szops pisze:Witam,
Wychodzę z ukrycia :wink: Po wczorajszej wizycie w KCH kocizny absolutnie skradły moje serducho :1luvu: Co prawda moja pomoc narazie jest bardzo nieporadna, ale posprzątac i pomiziac umiem :oops: Chętnie dołączę jutro rano do dyżuru, proszę tylko podac godzinę zbiórki.
Marta

ja również witam z całego serca, bardzo sie cieszę a kociaki pewnie jeszcze bardziej :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon sie 01, 2011 11:27 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

dziś do Kociej Chatki muszę przywieź koteczkę z cmentarza, tą z łapką zmiażdżoną, bo szpitalik na razie zamknięty w Almavecie, będę tak ok 19

Filomen

Post » Pon sie 01, 2011 12:33 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

MartynaP pisze:czy Gucio przebywał w alwamecie :?:

pogubiłam się - skąd przyjechał Gucio???

Filomen

Post » Pon sie 01, 2011 12:36 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:
MartynaP pisze:czy Gucio przebywał w alwamecie :?:

pogubiłam się - skąd przyjechał Gucio???

Nie wiem czy Gucia to Zenek :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon sie 01, 2011 12:39 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

to Zenek jest ze schronu :-) musze zapytac Piotrka czy zabrał książeczkę,

czy ktos moze kupic 2-3 saszetki Integra Sensitive - Animondy? jest tańsza niz intestinal i moze chłopaki nie dostaną po tym sensacji ?

Filomen

Post » Pon sie 01, 2011 12:42 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:to Zenek jest ze schronu musze zapytac Piotrka czy zabrał książeczkę,

Ale ja nie wiem czy o Zenka Martyna pyta- nie wiem ile ona ma tymczasów 8O
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon sie 01, 2011 13:12 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

MartynaP pisze:to taki bardzo malutki kotek bialo czarny
teresa go chyba tam dała bo ewa niewie czy on byl w alwamecie ale byl chyba bo teresa jak dzwonila do mnie to mowila ze ktos tam idzie na urlop i niema go gdzie dac ,a odbierala go kingusiak i do mnie przywiozla,on chyba ze schronu byl
wiem ze mowila mi ze mial pp-jest naprawde malutki
kurcze niewiem jak jeszcze go opisac :oops:

To chyba nie ten sam co Zenek a o książeczkę zapytam oczywiście i o płyn też.

A na środę szykują się tuńczyki od Agaty od Burasków - dziękujemy :1luvu:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon sie 01, 2011 13:28 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S pisze:
MartynaP pisze:to taki bardzo malutki kotek bialo czarny
teresa go chyba tam dała bo ewa niewie czy on byl w alwamecie ale byl chyba bo teresa jak dzwonila do mnie to mowila ze ktos tam idzie na urlop i niema go gdzie dac ,a odbierala go kingusiak i do mnie przywiozla,on chyba ze schronu byl
wiem ze mowila mi ze mial pp-jest naprawde malutki
kurcze niewiem jak jeszcze go opisac :oops:

To chyba nie ten sam co Zenek a o książeczkę zapytam oczywiście i o płyn też.

A na środę szykują się tuńczyki od Agaty od Burasków - dziękujemy :1luvu:

Zenek to biało-czarny krówek a na plecach w okolicy szyi ma takie śmieszne czarne kropki połączone jakby czarna kreską

Filomen

Post » Pon sie 01, 2011 13:33 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:Zenek to biało-czarny krówek a na plecach w okolicy szyi ma takie śmieszne czarne kropki połączone jakby czarna kreską

Nie Ewa to nie o Zenka chyba chodzi bo Zenka Martyna sama zabierała z KC
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon sie 01, 2011 13:39 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorota Wojciechowska pisze:
Filomen pisze:Zenek to biało-czarny krówek a na plecach w okolicy szyi ma takie śmieszne czarne kropki połączone jakby czarna kreską

Nie Ewa to nie o Zenka chyba chodzi bo Zenka Martyna sama zabierała z KC

i Zenek nie jest bardzo malutki

Mara S

Post » Pon sie 01, 2011 15:09 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mam puszki Integry sensitive zakupione bardzo przewidująco - kilka już zawiozłam wcześniej do KCh i chyba było wszystko ok, kilka zjadł Fuks jak chorował na brzuszek, resztkę wezmę dziś na KCH. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sie 01, 2011 17:10 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Biedronek był u weta i ponoć już nie musi mieć smarowanej ranki w ogóle. Niestety jutro rano znów z nim jadę ale musi być na czczo - ma mieć zrobione badania krwi. Dziś stwierdzono u niego bolesność brzucha i zgazowanie. Dostał jakąś pastę (Ig-pro), jutro rano dostanie kolejną porcję.
Kupiłam płyn do uszu Otifree za 40 zł wzięte ze skarbonki ale zapomniałam zostawić więc zostawię go rano.
Podobno Gucio nie miał książeczki

Mara S

[poprzednia][następna]