jesli tak to moze Mara moglabys przy okazji zapytac o jego ksiazeczke ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Witam,
Wychodzę z ukryciaPo wczorajszej wizycie w KCH kocizny absolutnie skradły moje serducho
Co prawda moja pomoc narazie jest bardzo nieporadna, ale posprzątac i pomiziac umiem
Chętnie dołączę jutro rano do dyżuru, proszę tylko podac godzinę zbiórki.
Marta
MartynaP pisze:czy Gucio przebywał w alwamecie
Filomen pisze:MartynaP pisze:czy Gucio przebywał w alwamecie
pogubiłam się - skąd przyjechał Gucio???
Filomen pisze:to Zenek jest ze schronu musze zapytac Piotrka czy zabrał książeczkę,
MartynaP pisze:to taki bardzo malutki kotek bialo czarny
teresa go chyba tam dała bo ewa niewie czy on byl w alwamecie ale byl chyba bo teresa jak dzwonila do mnie to mowila ze ktos tam idzie na urlop i niema go gdzie dac ,a odbierala go kingusiak i do mnie przywiozla,on chyba ze schronu byl
wiem ze mowila mi ze mial pp-jest naprawde malutki
kurcze niewiem jak jeszcze go opisac![]()
Mara S pisze:MartynaP pisze:to taki bardzo malutki kotek bialo czarny
teresa go chyba tam dała bo ewa niewie czy on byl w alwamecie ale byl chyba bo teresa jak dzwonila do mnie to mowila ze ktos tam idzie na urlop i niema go gdzie dac ,a odbierala go kingusiak i do mnie przywiozla,on chyba ze schronu byl
wiem ze mowila mi ze mial pp-jest naprawde malutki
kurcze niewiem jak jeszcze go opisac![]()
To chyba nie ten sam co Zenek a o książeczkę zapytam oczywiście i o płyn też.
A na środę szykują się tuńczyki od Agaty od Burasków - dziękujemy
Filomen pisze:Zenek to biało-czarny krówek a na plecach w okolicy szyi ma takie śmieszne czarne kropki połączone jakby czarna kreską
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:Zenek to biało-czarny krówek a na plecach w okolicy szyi ma takie śmieszne czarne kropki połączone jakby czarna kreską
Nie Ewa to nie o Zenka chyba chodzi bo Zenka Martyna sama zabierała z KC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 132 gości