Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 31, 2011 17:39 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

mb dziękuję za przelew dla kotów.Dzisiaj pojechałam odpoczywać byłam z psem w lesie ,zbierałyśmy grzyby.Jestem zmęczona fizycznie od biegania po górkach i dołkach ale trochę odpoczęłam psychicznie . :oops:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lip 31, 2011 19:27 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

horacy 7 pisze:
MalgWroclaw pisze:Basiu, myślę o Tobie, nie wymagam, żebyś tu pisała. Powinnaś odpocząć także od forum, od wszystkiego - tak byłoby najlepiej. I wiem, że bardzo ciężko :(
Najgorsze jest to ,ze chyba nie umiem odpoczywać i tak myślę i martwię się.Chociaż troszkę dam na wsteczny bo muszę .Od srody do pracy i zdecydowanie mniej czasu.Dziękuję ze mnie rozumiecie i martwicie się.Nie umiem tylko na razie iść do piwnicy by sprzątnąć kocyki ,ręczniki ,leki. :cry:

Przyjdzie czas na sprzątanie. Za dużo tego an raz. Ochłonąć należy i nabrać jako takiego dystansu.
Nie am czasu an odpoczynek "psychiczny". Bo czy człowiek chce czy nie to zamartwia się.Ale inne zajęcia odrywają choć na chwilę umysł od kocich spraw.

Nie wiem czy tego nie trzeba spalić?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie lip 31, 2011 19:28 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

trzeba,bezwzględnie z utylizować :?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie lip 31, 2011 19:53 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

[quote="J.D.":r2ldy843]trzeba,bezwzględnie z utylizować :?[/quote:r2ldy843]
Można też wyprać na 90st. to, co da się wyprać.

Trzymaj się, Horacy...

Edit: jeszcze jedno.
Doskonale sprawdza się Virkon S do odkażania. Nie jest drogi - ok. 26zł. Do kupienia również przez internet, ale można zamówić u weta.
W schronie powinien być na bieżąco w użytku, tak na marginesie...
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 10:51 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie lip 31, 2011 20:54 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Virkon jest w schronie i myślę ,ze tam gdzie się da używają go .Ja na razie używałam skinseptu ,ręczniki powyrzucałam.Transportery spryskalam bo to są transportery moich rezydentów.Za resztę się zabiorę jak dorosnę do tego.Byłam dzisiaj u Brysia bo ma biegunkę znów,czyli spokoju brak.Poza tym jest wesoły jak zawsze i coraz grubszy.

horacy 7

Post » Nie lip 31, 2011 20:58 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lip 31, 2011 21:42 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

To ja wstawiam fotki Tajfuna i rezydentów Basi. Niech choć trochę uśmiechu zagości ... :)
Magda, zobacz kto na Ciebie czeka ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I Niuniek :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon sie 01, 2011 4:53 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Niuniek do nas zagląda :P :P :P
Śliczny jesteś, Niuńku
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sie 01, 2011 5:25 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Jacy piękni :1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon sie 01, 2011 6:36 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Psów proszę mi nie pokazywać, szczególnie o takim spojrzeniu. Moja tęsknota za psem się zwiększa i pokazywanie jest niebezpieczne. :wink:
Nie mogę wziąć psa.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sie 01, 2011 7:56 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Oj slicznoty wszystkie. I psie i kocie. :ok: :kotek:
Juz sie nie moge doczekac!

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pon sie 01, 2011 8:51 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Tajfun to mały cwanaczek wie ,ze mojej dużej suni berneńskiej może dokuczać do woli a jej jedyna obrona to smutne spojrzenie lub ucieczka przed nim.Małemu kundelkowi nie podskoczy więc poleżał tylko grzecznie obok.Tajfunowi dzisiaj wróciła dawna werwa i szalał w nocy na zmianę z Zosią i Niuńkiem.Więc pańcia nie wyspana.Małgosiu szkoda,ze nie możesz miec psa bo są cudowne. :piwa:

horacy 7

Post » Pon sie 01, 2011 8:56 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

oj, to chyba musze sie zabrac za wydzielenie sypialni i wstawienie drzwi - hihihi
Chociaz nie wyobrazam sobie, zeby koty mialy spac gdzies indziej, niz ze mna w lozku :lol:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Pon sie 01, 2011 9:10 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

On jak śpi to tylko w łóżeczku lub na rękach u mnie,więc opcja spania w innym miejscu odpada to mocno kontaktowy kot. :kotek: Teraz śpi u mnie na rękach i przeszkadza w pisaniu.Cudowny jest jak tak się przytula, to się rzadko zdarza by kot tak lubił być na rękach ,on może być ciągle.

horacy 7

Post » Pon sie 01, 2011 10:38 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

horacy 7 pisze:On jak śpi to tylko w łóżeczku lub na rękach u mnie,więc opcja spania w innym miejscu odpada to mocno kontaktowy kot. :kotek: Teraz śpi u mnie na rękach i przeszkadza w pisaniu.Cudowny jest jak tak się przytula, to się rzadko zdarza by kot tak lubił być na rękach ,on może być ciągle.

Moja Florka jest taka. Na rękach/na mnie/tuż obok. Przyklejona, nawet upał nie przeszkadza. Mi też nie, wolę upał z Florką, niż cokolwiek innego.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]