J.D. pisze:drogie dziecko Adzinku to wytłumacz mi dlaczego ja-nie znając się na kotach nie mam kota "rasowego" bez papierów;nie mam przychówku choć mam kotki i koty ?;gdyby oceniać to w kategoriach "koty rasowe bez papierów"" to ty podpadasz pod "pseudo"
bo co zrobisz z kociakami?oddasz do adopcji-a co dalej? dopilnujesz żeby nie było rozmnażania? jak to zrobisz? oddasz po kastracji/sterylce?
czytales-as bo nawet nie umiesz sie przedstawiac porzadnym nickiem:) czytac? napisalam ze oddam temu kto bedzie chcial mu pomoc opiekowac sie, a jezeli nie zostana u mnie. pozatym co ty mi wyskakujesz z jakims rasowcami?? jakby mi zalezalo na rasowym kocie kupilabym kota z rodowodem:-/ chcielismy miec po prostu kota, cale zycie mialam koty europejskie, a ze moj narzeczony znal kobiete ktora ponoc zajmuje sie hodowla kotow, stwierdzil ze biorac od niej przynajmniej bedziemy pewni ze zrowe, niz jak biorac ze schroniska. wszystko na ten temat:-/
nie uspie kotow nie bede zabraniala im zyc tym bardziej ze widze ze z godziny na godzine ladnie przybieraja na wadze, sa zywotne, i silne!! jak taka madra to uspij swoje koty:-/ bede ratowac czy wam sie podoba czy nie:/