Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 22:08 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

Gosia :ryk:
Jesteś odważniacha !

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro lip 27, 2011 22:33 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

Poznało się na stadionie kilku zawodników piłki nożnej :lol: :ryk: a także trenerów i dużych panów pilnujących porządku :ryk: służących w razie W pomocą w różnych sprawach 8) to się kozaczy 8)

Edit: wszyscy kocio-lubni nawet jak im kociaki zajszczały koszulki na trening :ryk: :ryk: :ryk: Albo narobiły kupki pod prysznic :ryk: :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 28, 2011 8:50 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

To pozdrów panów od nas :D
I nie daj sie palantom . W sumie to ten pies biedny, że ma takiego ...hmmm.... 'opiekuna'.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lip 28, 2011 9:04 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

morelowa pisze:To pozdrów panów od nas :D
I nie daj sie palantom . W sumie to ten pies biedny, że ma takiego ...hmmm.... 'opiekuna'.

Zawsze powtarzam to nie wina psów, że są takie, ale ich durnych właścicieli

CatAngel

Post » Czw lip 28, 2011 12:57 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

Piękna akcja :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lip 28, 2011 22:09 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

CatAngel, ogólnie to "dobrze" temu typowi zrobiłaś :twisted:
ale trzeba na takich uważać! bo jak szacunku do zwierząt nie mają to i do ludzi.
No nic, dzielna i odważna jesteś :mrgreen:

Trzymam zdrowie za kociaste pod Twoją opieką, żeby już było tylko z górki! :ok:

A szczura to ja chyba nigdy na oczy nie widziałam 8O
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Czw lip 28, 2011 22:18 Re: Cztery maluszki[*]Dymna wychodzi na prostą-zdjecia-str80

Wczoraj Późnym wieczorem koleżka urządził(nie pierwszy raz) sobie Safari na koty :roll: no to Ja na niego poczekałam po karmieniu.
Ja patrzę a ten dawaj kici kici gdzie są kotki - tak do psa :evil: ja do niego znów po dobroci, żeby sobie polowań nie urządzał, a ten z mordą na mnie, że jego pies będzie latał bez smyczy dotąd dopóki tych śmierdzących kotów nie zagryzie :roll: :?
No to ja do niego, że te koty są czyściejsze niż on i jego pies razem :P i za tel i na SM :twisted: :twisted: :twisted: 10min panowie przyjechali :P Koleś szybko psa na smycz, ale niefart miał :ryk: bo mu się psiak ze smyczy zerwał :ryk: i latał w kółko samochodu. No to ja do SM No panowie nie róbmy sobie żartów, przecież to jest amstaff Panowie chłopaczka do samochodziku i pogadanka oraz mandacik w wysokości 250zł 8) :ryk: :ryk: za psa groźnej rasy bez smyczy i bez kagańca.
Koleś po wszystkim do mnie Wsadź sobie ten mandacik :ryk: A ja. Nie wsadź tylko na pocztę śmigaj płacić :ryk:
CatAngel - świetna akcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pt lip 29, 2011 0:01 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

A to Lula :D
Zdjecia z dawnych czasów, kiedy była szczylem 8)
Obrazek

Zdjecie z wczoraj :)
Obrazek

Kot mi się wysuszył :) troszkę
Obrazek

CatAngel

Post » Pt lip 29, 2011 11:54 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

Zdjecia :D
Czarnuszek
Obrazek Obrazek

Dymna
Obrazek Obrazek

Pingwinek
Obrazek Obrazek

Karunia(mama) już nie ma kubraczka
Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt lip 29, 2011 12:48 Re: Cztery maluszki[*]Dymna gotowa do adopcji :) -zdjecia-str80

Dzisiaj musze znów jechać do weta :? chyba tam zamieszkam :ryk: :ryk: :?

Teraz Tuśka przechodzi przez to co Moonka( nie może prawie chodzić :? (ona nic tylko leży albo śpi)nie robiła kupy (nie widziałam) od niedzieli, więc byliśmy w środę u weta miała lewatywę, nic nie było w środku :? w domu nigdzie nie robi bo ja jestem cały czas w domu więc widzę ją przez cały dzień. Tuśka śpi z dala od innych kotów w pokoju gdzie siedzę. I wetka mi będzie mówić, że jest wszystko ok NIE JEST OK :evil: bo widzę że mojemu kotu coś dolega siku nie robiła od wtorku, zrobiła wczoraj, kupka dzisiaj zrobiona. Je i pije normalnie.

Ale dalej prawie nie chodzi, płacze jak podnoszę ją na ręce, czy zabieram z fotela do kuwety, widzę że ma łapki napuchnięte, tylko ŻE nic jej nie zalega, brzuch dobry, usg(w środę) i badania nic nie wykryły, kupki nie było w środku. Jest inna, nie jest taka jak wcześniej :( w niedzielę rano dostała tabletkę na odrobaczenie(wszystkie dostały(tabletki je zamuliły i spały całe dwa dni) wszystkie doszły do siebie tylko ona nie :( bo u Prążka zauważyłam robaki)

Ja zwariuję :roll:

CatAngel

Post » Pt lip 29, 2011 17:30 Re: Dymna gotowa do adopcji :)Tuśka znów u weta?!

No to wygląda na jakiś wirus :( Dostała jakieś leki ?

A uszko i oczko dymnej lepiej ? Zakraplasz jeszcze ?
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lip 29, 2011 18:01 Re: Dymna gotowa do adopcji :)Tuśka znów u weta?!

Przepraszam, że pytam, ale nie mogę szybko znaleźć informacji - w jakim wieku jest Tuśka?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 29, 2011 21:01 Re: Dymna gotowa do adopcji :)Tuśka znów u weta?!

Tuśka ma 19miesiecy jest sterylizowana (to ta kotka co miała ropomacicze) Byliśmy u weta wetka dała jej zastrzyk i Tuśka na nogi postawiona dokazuje, bryka po szafkach się wspina. Jutro jeszcze jedna wizyta.

Mój trzeci kot przez to przechodzi i za każdym razem słyszę że to moze być jakiś uraz z dzieciństwa, albo że może źle skoczyła, albo się przeziębiła, przewiało ją :roll:
Ważne, że chodzi może panikuję, ale jak jakiś czas temu byliśmy u weta z Moonka bo miała to amo, nie było naszej wetki, a ta co była to zaczęła truć że to nerki, pęcherz, że trzeba badania robić(mogła by zerknąć w komputer to by zobaczyła, że były badania :roll: ) dlatego jak Tuśka dostała tego samego wolałam jechać do weta. Na szczęście nasza weterynarz nas uspokoiła :) , że to nic poważnego.

CatAngel

Post » Pt lip 29, 2011 21:03 Re: Dymna gotowa do adopcji :)Tuśka znów u weta?!

amyszka pisze:No to wygląda na jakiś wirus :( Dostała jakieś leki ?

A uszko i oczko dymnej lepiej ? Zakraplasz jeszcze ?

Uszko lepiej tutaj akurat zdjecie z góry robione to trochę inaczej wyszło, malutka miała uszko wyczyszczone u weta i kropimy do końca tygodnia :)

CatAngel

Post » Sob lip 30, 2011 10:41 Re: Dymna gotowa do adopcji :)Tuśka znów u weta?!

No to niech już będzie tylko lepiej :P :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]