Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 29, 2011 14:11 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

julka75 pisze:zareklamuję się :oops: można?

czy ktoś potrzebuje pastę na kłaczki? :arrow: viewtopic.php?f=27&t=130994

Zareklamować się można,jak najbardziej,a nuż tutaj ktoś podejrzy :!:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 29, 2011 14:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Moje kocury rąbią pomidorową 8O ...
No Plamowi to się nie dziwię,ale reszta :?: 8O 8O 8O
Jedynie Wiktor się wyłamał,on poważny kocur jest,dziadostwa nie będzie spożywał :ryk: .
Rano,jak byłam na poczcie,to wzięłam Michalinę na spacer.
Pchała dzioba do wszystkich otwartych sklepów,wąchała co drugie źdźbło trawy,a kiedy ją zostawiłam na chwilę przy poczcie,to ledwo zdążyłam listy porozsyłać,tak darła japę :evil: .
Doszłam też do wniosku,że siwiznę mi widać :evil: .
Normalnie to takie dwucentymetrowe odrosty mnie nie ruszają,ale te mają już przynajmniej cztery centymetry.Bardzo jestem siwa,dość wcześnie zaczęłam,miałam chyba 25 lat.Włosy mam nienajbrzydsze,ale są ciemne,więc te szlachetne siwki aż świecą :mrgreen: .
Farba nabiera mocy państwowej od trzech miesięcy chyba,ale jakoś się zebrać nie mogę :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lip 29, 2011 14:25 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ty się nie przejmuj- ja mam 32 lata a tyle siwych, że pod farbą chowam...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt lip 29, 2011 14:27 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja mam połowę siwych od dawna i nie farbuję :mrgreen: Jestem jedyną naturalnie siwą i nie ufarbowaną czterdziestolatką w kraju :ryk: Zawsze lubiłam być inna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 29, 2011 14:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

juana pisze:Ty się nie przejmuj- ja mam 32 lata a tyle siwych, że pod farbą chowam...

No toteż się nie przejmuję jakoś specjalnie...tylko na tych ciemnych to bardzo widać,taki pas świecący :mrgreen: .
Ale im dłuższe mam te włosy,tym trudniej mi samej zrobić,i tak czekam,aż już będzie ostateczność :mrgreen: .

vip

Post » Pt lip 29, 2011 14:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
julka75 pisze:zareklamuję się :oops: można?

czy ktoś potrzebuje pastę na kłaczki? :arrow: viewtopic.php?f=27&t=130994

Zareklamować się można,jak najbardziej,a nuż tutaj ktoś podejrzy :!:

dziękuję Gosiu :1luvu:

moja kotka nic oprócz swojej karmy nie ruszy, nawet szynką gardzi, za to kocur... a jak! Ostatnio dopadł się do gotowanego kalafiora!
On musi wszędzie dzioba wsadzić! :roll:

a siwymi włosami się nie przejmuj, to dodaje tylko urody :)

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pt lip 29, 2011 14:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Moje kocury rąbią pomidorową 8O ...
No Plamowi to się nie dziwię,ale reszta :?: 8O 8O 8O
Jedynie Wiktor się wyłamał,on poważny kocur jest,dziadostwa nie będzie spożywał :ryk: .
Rano,jak byłam na poczcie,to wzięłam Michalinę na spacer.
Pchała dzioba do wszystkich otwartych sklepów,wąchała co drugie źdźbło trawy,a kiedy ją zostawiłam na chwilę przy poczcie,to ledwo zdążyłam listy porozsyłać,tak darła japę :evil: .
Doszłam też do wniosku,że siwiznę mi widać :evil: .
Normalnie to takie dwucentymetrowe odrosty mnie nie ruszają,ale te mają już przynajmniej cztery centymetry.Bardzo jestem siwa,dość wcześnie zaczęłam,miałam chyba 25 lat.Włosy mam nienajbrzydsze,ale są ciemne,więc te szlachetne siwki aż świecą :mrgreen: .
Farba nabiera mocy państwowej od trzech miesięcy chyba,ale jakoś się zebrać nie mogę :mrgreen: .

Ja mam też ciemne włosy,ale jeszcze nigdy nie farbowałam bo mi wypadają i się boję że będzie gorzej.Mam trochę siwych,a wkurza mnie że jak wypadają to te ładne :evil: siwe zostają
8O 8O
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lip 29, 2011 14:34 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Siwe wlosy są o wiele mocniejsze :D I takie ładne - srebrne :roll: Po co je ukrywać :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 29, 2011 14:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Ja mam połowę siwych od dawna i nie farbuję :mrgreen: Jestem jedyną naturalnie siwą i nie ufarbowaną czterdziestolatką w kraju :ryk: Zawsze lubiłam być inna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kamari,ja też 40-tka i nie farbowałam nigdy :ok: Boję się farb :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lip 29, 2011 14:56 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

ooo, to jeszcze wszystko przede mną :wink: ja to gówniara między Wami :oops:

siwych włosów jeszcze nie mam, ale pamiętam jak mojej mamie zaczęły pojawiać się pierwsze siwe włosy...
siedziała biedna przed lusterkiem i pincetą je wyrywała... :ryk:

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pt lip 29, 2011 15:01 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Julka75, no jakbym siebie widziala kilkanascie lat temu, czytajac Twoja wypowiedź... no z ta pinceta przed lusterkiem... :wink:

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pt lip 29, 2011 15:03 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja tam z dumą obnoszę moje siwe włosy. Na każdy z nich uczciwie i samodzielnie zapracowałam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 29, 2011 15:13 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja generalnie to bym się wogóle farby nie chytała teraz :evil: ...ale jak byłam młoda i głupia jak stołowe nogi,to sobie chciałam kolor zmienić :evil: ...miałam wtedy 16 lat...no i zmieniłam,a potem jeszcze raz i jeszcze.
Wtedy farbowałam,bo odrosty,teraz to już konieczność.
Dziwię się,że po tych wszystkich zabiegach jeszcze nie jestem łysa :ryk: .
A farb używam też tych najtańszych,z Joanny,po 5 zł,więc żadna rewelacja :? .

vip

Post » Pt lip 29, 2011 15:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Kamari, a mi to brak odwagi :| . Jakas stara zaszlosc/wypowiedz zbyt mocno siedzi w moejej glowie.

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pt lip 29, 2011 15:17 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

osiek39 pisze:Kamari, a mi to brak odwagi :| . Jakas stara zaszlosc/wypowiedz zbyt mocno siedzi w moejej glowie.

Jakiej odwagi :roll: wiecie ile płacą u fryzjera za siwy balejaż albo pasemka 8O A my mamy za friko :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]