julka75 pisze:zareklamuję sięmożna?
czy ktoś potrzebuje pastę na kłaczki?viewtopic.php?f=27&t=130994
Zareklamować się można,jak najbardziej,a nuż tutaj ktoś podejrzy
Moderator: Estraven
julka75 pisze:zareklamuję sięmożna?
.
Zawsze lubiłam być inna juana pisze:Ty się nie przejmuj- ja mam 32 lata a tyle siwych, że pod farbą chowam...
vip0 pisze:julka75 pisze:zareklamuję sięmożna?
Zareklamować się można,jak najbardziej,a nuż tutaj ktoś podejrzy
vip0 pisze:Moje kocury rąbią pomidorową...
No Plamowi to się nie dziwię,ale reszta![]()
![]()
![]()
![]()
Jedynie Wiktor się wyłamał,on poważny kocur jest,dziadostwa nie będzie spożywał.
Rano,jak byłam na poczcie,to wzięłam Michalinę na spacer.
Pchała dzioba do wszystkich otwartych sklepów,wąchała co drugie źdźbło trawy,a kiedy ją zostawiłam na chwilę przy poczcie,to ledwo zdążyłam listy porozsyłać,tak darła japę.
Doszłam też do wniosku,że siwiznę mi widać.
Normalnie to takie dwucentymetrowe odrosty mnie nie ruszają,ale te mają już przynajmniej cztery centymetry.Bardzo jestem siwa,dość wcześnie zaczęłam,miałam chyba 25 lat.Włosy mam nienajbrzydsze,ale są ciemne,więc te szlachetne siwki aż świecą.
Farba nabiera mocy państwowej od trzech miesięcy chyba,ale jakoś się zebrać nie mogę.
kamari pisze:Ja mam połowę siwych od dawna i nie farbujęJestem jedyną naturalnie siwą i nie ufarbowaną czterdziestolatką w kraju
Zawsze lubiłam być inna
![]()
![]()
Boję się farb 
.osiek39 pisze:Kamari, a mi to brak odwagi. Jakas stara zaszlosc/wypowiedz zbyt mocno siedzi w moejej glowie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości