vailet pisze:Ktoś z Bydgoszczy dał namiar na probiotyk i sklep.Może ktoś kto pracuje w lecznicy![]()
Nie ważne,ale dzięki
Nie pracuję w lecznicy ( choć znam ją b. dobrze)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:Ktoś z Bydgoszczy dał namiar na probiotyk i sklep.Może ktoś kto pracuje w lecznicy![]()
Nie ważne,ale dzięki
Saraa pisze:Priobiotyk specjanie tylko dla kotów to bioben Kt, jest w animali i ekozwierzaki.
Saraa pisze:vailet pisze:Ktoś z Bydgoszczy dał namiar na probiotyk i sklep.Może ktoś kto pracuje w lecznicy![]()
Nie ważne,ale dzięki
vailet pisze::ryk: to yorkmoja mama miała yorka 9 lat Niki miał na imię.Niestety odszedł na raka
Edytka,a Ty masz 100 stron
Jest dalsza część,czy jeszcze nie?Na chwilę przerwało połączenie z netem i wywaliło mnie z Twojego wątka
Będzie czytania
Na banerku nie było widać że Saszka to tri colorka
ale już wiem
![]()
![]()
Faktem jest że krówki są najmilsze bo sama jako dziecko miałam,ale kocura i on mojemu malutkiemu bratu wtedy za poduchę służył.Kochany był
Edytka1984 pisze:to Siostra widzę kiepskie podejście ma do zwierząt w przeciwieństwie do Ciebie
Ty masz złote serce bo dbasz o Bejbi
ja zaraz zmykam więc miłego weekendu a Bejbi dużo zdrówka,sił
Edytka1984 pisze:na pewno się odezwę
ale weekend przyda się na odpoczynekuff wreszcie
no ja przerobiłam chomika tylko,potem Saszka sama nas znalazła
Meś tez trafił do nas przypadkiem
ale co tam wesoły zwierzyniec mamy![]()
no a Bejbi niech śpi bo sen to zdrowie![]()
![]()
kalair pisze:Nasze tez czasem podepcza laptopika. Witaj Bejbusiu i Duza.
Straszne te pseudohodowle..
vailet pisze:Saraa pisze:vailet pisze:Ktoś z Bydgoszczy dał namiar na probiotyk i sklep.Może ktoś kto pracuje w lecznicy![]()
Nie ważne,ale dzięki
Już wiem że nie pracujesz tam bo wczoraj weta trochę podpytałam,a jakie masz zdanie o wetach z Centrum.Jak nie chcesz nie pisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości