BOZENAZWISNIEWA pisze:Tylko prosze jedzenia im rano juz nie dawać,picie starczy.Zjedzą jak dojadą zbójniki dwa.
Logiczne

Niestety schronu nie stać na lepszą karmę, ani dla kotów ani dla psów...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Tylko prosze jedzenia im rano juz nie dawać,picie starczy.Zjedzą jak dojadą zbójniki dwa.
Ag_konin pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Tylko prosze jedzenia im rano juz nie dawać,picie starczy.Zjedzą jak dojadą zbójniki dwa.
Logiczne
Gibutkowa pisze:Ag_konin pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Tylko prosze jedzenia im rano juz nie dawać,picie starczy.Zjedzą jak dojadą zbójniki dwa.
Logiczne
A to postaramy się załatwićAg_konin czekaj na moje PW, dziś na pewno nie, bo mam zapiernicz ale jutro się postaram naszykować już elaborat
Gibutkowa pisze:Bożena nie pisz mi o dzikusach, bo Ci zaraz przypomnę Saszkę bezłapkaSaszkę którego niosłam trzymając kontener oburącz i ściskając żeby mi nie wyleciał razem z drzwiczkami
Skakał na trzech łapkach jak dziki zając
Dzika dzicz ze schronu którego Leśna łapała pół dnia
kamari pisze:Bożenko, Majchrzak dał dla Yetiego zastrzyki na biegunkę - w jednej strzykawce są cztery porcje oraz Scanomune.
Nie wiem tylko, czy w tej sytuacji nie trzeba się z nim skontaktować od razu w poniedziałek. Dzisiaj już wyszedł, nie mogłam się dodzwonić, więc nie mam jak zapytać
BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Bożenko, Majchrzak dał dla Yetiego zastrzyki na biegunkę - w jednej strzykawce są cztery porcje oraz Scanomune.
Nie wiem tylko, czy w tej sytuacji nie trzeba się z nim skontaktować od razu w poniedziałek. Dzisiaj już wyszedł, nie mogłam się dodzwonić, więc nie mam jak zapytać
Jak dojedize żywy...Yeti zostanie u mnie na stale....ile nie wiem....
Ja jestem z doktorem w kontakcie i powiedział,ze "..."nie zacyuję..i tyle"po co to pani....z"
Prosze wpisac Yeti jako kota mojego...a dlaczego wstrzeliliscie mu "smierc "dzisiaj nie wiem...![]()
Nadal uwazam,ze jesli koty maja odejsc trzba je uspić n9e trzymac..tak bez sensu..to nie posagi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości