DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 28, 2011 11:03 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Nie będę komentować języka , jakim potrafisz się posługiwać. Rozumiem, że dla Ciebie normą jest czytanie na forum informacji,a potem dzwonienie i pytanie, czy są prawdziwe.
To po co w takim razie być na publicznym forum, skoro zamieszcza się kłamstwa i to na dość poważny temat?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw lip 28, 2011 11:05 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Jus87 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Po pierwsze, bądź łaskawa wyrażać się nieco mniej "maglowym" językiem, bo nikt tu z tobą - że tak powiem - krów nie pasał. Po drugie - czy ciebie i reszty "adwokatek" zupełnie nie bulwersuje fakt, że ktoś podaje kłamliwe informacje na temat kota? To nie jest wasz prywatny klub, tylko otwarte forum. Smarti zbiera tu pieniądze na swój DT. Nie uważasz, że także podczytywaczom wątku należy się choć minimum informacji i elementarna uczciwość? :|

Każdy posługuje się takim językiem jak potrafi więc bądź łaskawa mnie nie upominać. Ja nie komentuję Twojego mimo, że pozostawia wiele do życzenia. Mnie ten fakt zupełnie nie bulwersuje, masz rację! Może dlatego, że jakby miały mnie bulwersować takie rzeczy to musiałabym się skłócić z całym światem albo powiesić się dla idei! Może skoro już macie to pierwsze za sobą to pozostaje jeszcze drugie wyjście? Tak, tak! teraz mnie zjedzcie jadowite żmije ! :twisted:
I tak mam na to wy&^$* bardziej niż ktokolwiek i śmieje się z Was tak po cichu :twisted:
Powtórzę! Ja jak miałam wątpliwości co do tego wpisu to zadzwoniłam i zasięgnęłam informacji. Czy ktoś z Was spróbował coś takiego zrobić? bo jakieś takie infantylne jesteście i zamiast konkrety to w kółko to samo!

Wskaż proszę, w którym momencie obrażałam tu ciebie lub kogokolwiek innego? 8O A upominać chyba rzeczywiście nie warto... :?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 28, 2011 11:06 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

magicmada pisze:Nie będę komentować języka , jakim potrafisz się posługiwać. Rozumiem, że dla Ciebie normą jest czytanie na forum informacji,a potem dzwonienie i pytanie, czy są prawdziwe.
To po co w takim razie być na publicznym forum, skoro zamieszcza się kłamstwa i to na dość poważny temat?

więc co tu jeszcze robisz?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lip 28, 2011 11:07 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

JolaJ pisze:
magicmada pisze:Nie będę komentować języka , jakim potrafisz się posługiwać. Rozumiem, że dla Ciebie normą jest czytanie na forum informacji,a potem dzwonienie i pytanie, czy są prawdziwe.

więc co tu jeszcze robisz?

Nie zrozumiałaś. Chodzi o to, że na publicznym forum nie powinno być miejsca dla osób które kłamią. A to nie magicmadę na kłamstwie tu przyłapano...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 28, 2011 11:09 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Chyba nie ma co tym osobom tłumaczyć niczego, dla nich jest ok, że się kota biednego wskrzesiło na forum. Przecież, jak napisały, tak sobie tu tylko piszą, nie informacyjnie.
Obrazek

magicmada

Post » Czw lip 28, 2011 11:12 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Jus87, niezależnie od rozmaitych osobowych animozji obecnych na forum i w wątku, zgadzam się z dziewczynami dopominającymi się o wyjaśnienia.

W dobrej wierze przedstawiłam pewną konstrukcję myślową, która tłumaczyłaby owo `nieporozumienie`. Konstrukcja się uwaliła, bo to Marzenia11 była nadawcą sprzecznych informacji i to w dodatku w takim odstępie czasowym.

Czy naprawdę nie ma możliwości, by Marzenia11, czy też Smarti napisały skąd ta dezinformacja wniknęła? Niezależnie od tego, czy ktokolwiek cokolwiek tu musi, czy nie. I niezależnie od tego, że niektórzy będą wywracać tę informację na różne strony, by tylko znaleźć dziurę w całym.
Dla mnie, osoby postronnej, zaglądającej tu czasami, by wystarczyło.
Bo czymś innym jest, gdy tłumaczącym puszczają nerwy po iluś tam stronach rzeczowych tłumaczeń, a czymś innym jest histeryczna reakcja na pytania i wątpliwości od razu na samym początku dyskusji.
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 10:56 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw lip 28, 2011 11:17 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Jus87 Twoje wypowiedzi czytam z politowaniem, to nic innego jak napchanie buzi kartoflami i bełkot przy braku rzeczowych argumentów.
Sprawdzasz telefonicznie każdą informację, która pojawia się na forum, a którą jesteś w jakiś sposób zainteresowana? Jeśli tak to gratuluje, gdybym miała to robić, musiała bym siedzieć cały czas z telefonem przy uchu.
Ja tak nie robię, bo po pierwsze, telefoniczne sprawdzanie informacji podanej na forum uważam za głupotę, po drugie, nawet jak bym chciała takową sprawdzić, nie mam numeru telefonu ani do Smarti ani do Marzeni i nie zamierzam mieć, bo go nie potrzebuję.
Wątek podczytuję cały czas, wybierając z niego informacje o Carlito, a to że się nie wpisuję, nie znaczy że mnie tu nie ma, nie jestem zainteresowana ani wetem, ani jego wiekiem, ani imprezami z nim, ani imprezami pierogowymi... więc się w tych tematach nie wypowiadam.
Carlio i jego stanem interesowałam się od początku i tylko tych informacji szukałam na tym wątku.

edit: pomyliłam niki

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 28, 2011 11:21 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Gibutkowa pisze: Zdjęcia Jadwini (mam nowe od P. Joli) i informacje o niej wstawię na jej wątku.
Jeśli komuś coś wiszę/obiecałam a zapomniałam, proszę na PW lub wątku Frani, prawdopodobnie od września będę dostępna tylko pod telefonem, jak ktoś będzie czegoś bardzo potrzebował, wie jak mnie znaleźć ;)

mogę prosić o link
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw lip 28, 2011 11:25 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Tak! a ja siedzę z telefonem przy uchu cały dzień bo nic nie robię tylko leżę i pachnę! Fajnie nie?

Agn.. ja jestem w stanie wszystko zrozumieć. Uważam, że dziewczyny nie chciały absolutnie dać możliwości popisu co po niektórym paniom stąd sprzeczne informacje. Czasami tak jest łatwiej... niż przyjmować ciągle kolejne ciosy.
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw lip 28, 2011 11:28 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

gosiaa pisze:Jus87 Twoje wypowiedzi czytam z politowaniem, to nic innego jak napchanie buzi kartoflami i bełkot przy braku rzeczowych argumentów.

To dopiero nie jest maglowy język :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 28, 2011 11:32 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Erin pisze:
gosiaa pisze:Jus87 Twoje wypowiedzi czytam z politowaniem, to nic innego jak napchanie buzi kartoflami i bełkot przy braku rzeczowych argumentów.

To dopiero nie jest maglowy język :roll:

Erin co się przejmujesz? Lepiej idź lepić pierogi :mrgreen:

A swoją drogą.. tak patrzę sobie na powyższy Ku Klux Klan i strasznie czarno to widzę ;) klapki na oczach! Czy wy w ogóle macie jakieś swoje prywatne życie poza DT Smarti? :ryk:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw lip 28, 2011 11:36 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Wasze wypowiedzi źle o Was świadczą. Milczenie Marzeni i smarti również źle o nich świadczy. Rozumiem, że szansy na wyjaśnienie nie ma. Zostańcie sobie same w tym świecie, gdzie kłamstwo jest wygodne i na porządku dziennym.
Obrazek

magicmada

Post » Czw lip 28, 2011 11:38 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Jus87 pisze:Uważam, że dziewczyny nie chciały absolutnie dać możliwości popisu co po niektórym paniom stąd sprzeczne informacje. Czasami tak jest łatwiej... niż przyjmować ciągle kolejne ciosy.

a to jest zwykłe tchórzostwo, bleh :?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 28, 2011 11:41 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

Żałosne to wszystko, ale jak widać na tej zasadzie działa DT Smarti. W związku z powyższym mam pytanie czy leci z nami moderator, jeżeli tak to proponuję przenieść ten wątek do działu "Spotkania", gdzie jest jego miejsce, bo prawdziwych informacji o kotach się tu nie uzyska, co najwyżej przepis na pierogi.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw lip 28, 2011 11:44 Re: DT Smarti5-Pierwsze urodziny DT Smarti !!!

[quote="Jus87":3jzh25q0]
Agn.. ja jestem w stanie wszystko zrozumieć. [b:3jzh25q0]Uważam, że dziewczyny nie chciały absolutnie dać możliwości popisu co po niektórym paniom stąd sprzeczne informacje. Czasami tak jest łatwiej... niż przyjmować ciągle kolejne ciosy.[/b:3jzh25q0][/quote:3jzh25q0]

Ale ja TO też rozumiem. Sama niejednokrotnie musiałam się z czymś takim zmierzyć.
Jednak, oprócz owych `pań` jestem - na przykład - jeszcze ja. I dlatego napisałam, że dla mnie trochę nie fair jest odwrócenie kolejności - najpierw pojawiają się nerwy a potem... a właściwie, jak na razie - tylko nerwy się pojawiły. A wolałabym najpierw przeczytać wyjaśnienie - potem mogłabym rozumieć nerwy, które puszczają.
Ostatnio edytowano Pt gru 30, 2011 10:56 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]