Moderator: Estraven
Jus87 pisze:Zofia&Sasza pisze:Po pierwsze, bądź łaskawa wyrażać się nieco mniej "maglowym" językiem, bo nikt tu z tobą - że tak powiem - krów nie pasał. Po drugie - czy ciebie i reszty "adwokatek" zupełnie nie bulwersuje fakt, że ktoś podaje kłamliwe informacje na temat kota? To nie jest wasz prywatny klub, tylko otwarte forum. Smarti zbiera tu pieniądze na swój DT. Nie uważasz, że także podczytywaczom wątku należy się choć minimum informacji i elementarna uczciwość?
Każdy posługuje się takim językiem jak potrafi więc bądź łaskawa mnie nie upominać. Ja nie komentuję Twojego mimo, że pozostawia wiele do życzenia. Mnie ten fakt zupełnie nie bulwersuje, masz rację! Może dlatego, że jakby miały mnie bulwersować takie rzeczy to musiałabym się skłócić z całym światem albo powiesić się dla idei! Może skoro już macie to pierwsze za sobą to pozostaje jeszcze drugie wyjście? Tak, tak! teraz mnie zjedzcie jadowite żmije !![]()
I tak mam na to wy&^$* bardziej niż ktokolwiek i śmieje się z Was tak po cichu![]()
Powtórzę! Ja jak miałam wątpliwości co do tego wpisu to zadzwoniłam i zasięgnęłam informacji. Czy ktoś z Was spróbował coś takiego zrobić? bo jakieś takie infantylne jesteście i zamiast konkrety to w kółko to samo!
magicmada pisze:Nie będę komentować języka , jakim potrafisz się posługiwać. Rozumiem, że dla Ciebie normą jest czytanie na forum informacji,a potem dzwonienie i pytanie, czy są prawdziwe.
To po co w takim razie być na publicznym forum, skoro zamieszcza się kłamstwa i to na dość poważny temat?
JolaJ pisze:magicmada pisze:Nie będę komentować języka , jakim potrafisz się posługiwać. Rozumiem, że dla Ciebie normą jest czytanie na forum informacji,a potem dzwonienie i pytanie, czy są prawdziwe.
To po co w takim razie być na publicznym forum, skoro zamieszcza się kłamstwa i to na dość poważny temat?
więc co tu jeszcze robisz?
Gibutkowa pisze: Zdjęcia Jadwini (mam nowe od P. Joli) i informacje o niej wstawię na jej wątku.
Jeśli komuś coś wiszę/obiecałam a zapomniałam, proszę na PW lub wątku Frani, prawdopodobnie od września będę dostępna tylko pod telefonem, jak ktoś będzie czegoś bardzo potrzebował, wie jak mnie znaleźć
gosiaa pisze:Jus87 Twoje wypowiedzi czytam z politowaniem, to nic innego jak napchanie buzi kartoflami i bełkot przy braku rzeczowych argumentów.
Erin pisze:gosiaa pisze:Jus87 Twoje wypowiedzi czytam z politowaniem, to nic innego jak napchanie buzi kartoflami i bełkot przy braku rzeczowych argumentów.
To dopiero nie jest maglowy język

Jus87 pisze:Uważam, że dziewczyny nie chciały absolutnie dać możliwości popisu co po niektórym paniom stąd sprzeczne informacje. Czasami tak jest łatwiej... niż przyjmować ciągle kolejne ciosy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, sebans i 78 gości