poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 11:05 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

zannaa pisze:ja mam detromycyne to antybiotyk na niegojace sie rany miedzy innymi, wiec z tym jest ok, chodzi o to ze nie mieszkam sama gdyby tak bylo to oczywiscie że wzięłabym go bez zastanowienia ale nie moge jednak zrobić tego wbrew reszcie domowników w tym problem, i przeciez nie pisze "natychmiast" zeby kogoś urazić to chyba jasne, pisze tak bo bardzo mi na tym kocie zależy! poza tym jestem nowicjuszem jesli chodzi o szukanie domu bezdomnym zwierzetom dlatego zwracam sie do was o pomoc boję sie ze sama nie dam rady znależć mu domu nawet w warszawie, nie wiem gdzie szukac ,znajomych juz wszystkich przepytałam..

Może wytłumacz domownikom, że to na jakiś czas, do znalezienia mu domu, że bez Was umrze w tych Rowach, że jest bardzo mało osób które pomagają, a te co pomagają. Myślę, że w Warszawie szybciej znajdziesz dla niego dom.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Czw lip 28, 2011 11:11 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Atakowanie nowej osoby szukającej pomocy nie zachęca do dalszego działania. Czy wzięłyście pod uwagę, ze zannaa jest daleko od domu. Na gwałt szuka pomocy, bo czuje się bezradna. Kota do domu zabrać nie może. To nie podlega dyskusji. W takiej miejscowości jak Rowy, przy domach wczasowych pewno są dziesiątki kotów w podobnej sytuacji i niestety większość z nich pewnie w cierpieniu odchodzi. Bo nie zwróciła na nie uwagi inna wrazliwa osoba.
Aga, dobra kobieta z Ciebie. :1luvu: Zrewanżuję się kiedyś psim tymczasem , oczywiście we właściwym rozmiarze :wink:

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Czw lip 28, 2011 16:55 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

kto moze pomóc?

auraa

Post » Czw lip 28, 2011 18:41 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Odpisałam na posta z watku PKDT, nikogo nie mam na celu atakować, napisałam czemu nie możemy przejąć kota.

PS: nie lubie jak ktoś pisze "nie moge zabrać kota do domu" , nie pisze dlaczego.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Czw lip 28, 2011 20:36 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Podnoszę koteczka, może ktoś go zauważy!

auraa

Post » Czw lip 28, 2011 22:15 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Moje okolice, ale niestety :cry: ....

Podniosę chociaż :!:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt lip 29, 2011 7:57 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

i co z kotkiem
poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pt lip 29, 2011 9:12 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Póki co ma opiekę................

auraa

Post » Pt lip 29, 2011 13:02 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

auraa pisze:Póki co ma opiekę................

Ja Ci dam poki co!:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lip 29, 2011 21:13 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

już wiem, że ma! :lol:

auraa

Post » Nie lip 31, 2011 22:54 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

W przyszłą niedzielę kotek ma przyjechac do Warszawy. Oby mu sie do tej pory nic nie stało. Wczoraj wyszedł z działki i wrócił potłuczony.

auraa

Post » Pon sie 01, 2011 8:45 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

O to dobrze wiedziec..........daj znac, jak i co - zebym mogla zsynchronizowac przerzut.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon sie 01, 2011 9:55 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Oczywiście. Będę z Tobą w kontakcie.
Od piątku biegam ze swoim kotem do lekarza. Ma paskudną ranę, która póki co się ślimaczy :cry:

auraa

Post » Pon sie 01, 2011 14:19 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

dzien dobry nie pisałam bo nie mialam dostępu do internetu ale tak, kot bedzie w warszawie w sobotę popołudniu, rodzice obiecali ze go zabiorą żeby nie wiem co ,szczególnie teraz jak jest taki poobijany, za każdym razem jak źle usiądzie to aż miauczy tak mocne jest to stłuczenie, także jesteśmy w kontakcie i jeszcze raz bardzo dziękuję!

zannaa

Od: Wto lip 26, 2011 15:08

Post » Pon sie 01, 2011 20:34 Re: poraniony kotek MUSI ZNALEŹĆ DOM NATYCHMIAST! woj pomorskie

Od poniedzialku ma miejsce w szpitaliku przylecznicowym na Ursynowie - dogadamy sie co i jak.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]