Rolly & Miszka II :) Fotki z impry Rollka s95

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2004 17:54

Obudzilam sie ja dnia pewnego i poslyszalam dziwne szuranie pod drzwiami sypialni... dziwne bardzo... Wyszlam obacyc co sie dzieje. Pode drzwiami Roll pracwicie zakopywal panelami COS. To cos wygladalo jak czekoladowy dropsik. Podswiadomosc ma mowila mi, ze to kupa. Rozum kazal sprawdzic. Wiec rozespana, bez okularow niedowidzac pochylilam sie, macznelam palca i unioslam do osmarkanych nozdrzy. Uch... przez katar przebil sie kupny smrodek. Rzadkokupny. Ktorys z chlopakow mial sranko, tylko ktory? Sherlock Mysz zabral sie do metodycznej pracy dedukacyjnej przy pomocy nieodlacznego Doctora Hanki. Przetransportowalismy sie po calym mieszkaniu w pozie tropiacej szukajac wiekszej ilosci materialu dowodowego. Niestety, nie udalo nam sie trafic na jego slad, trzeba wiec bylo badac sprawe u podstaw. Tj w kuwecie. I... bingo! Doctor Hanka znalazla w kuwecie COS. To cos grzmiao zapachem na cala kuchnie, mimo mojego osmarkanego nosa. Sherlock Mysz dobywszy lopatki przetrzasnal kibel w poszukiwaniu materialow do badan. Jest. Duzy placek - rzeklabym nawet ze krowi. Tylko nieco mniejszy. Wiec mamy tak:
Placek kuwetowy
Dropsik na panelach
Dwoch podejrzanych.

Pytanie, kto jest winowajca?

Badajac organoleptycznie (tu oszczedze czytelnikom szczegolow) Sherlock Mysz nabyl pewnych kierunkowych podejrzen, niemniej potrzebowal jeszcze niezbitych dowodow. Dowody przyszly same. W osobie Malutka. Zapewne czytelnicy glowia sie skadze ta pewnosc Sherlock'a? Otoz Malutek ma pewna niezaprzeczalna wlasciwosc - jest okrutnie ciekawski. Zwlaszcza jesli chodzi o Rollka i wykonywane przezen czynnosci. Tak wiec ciekawosc ta stala sie przyczyna zaposiascia przez Sherlocka Mysz owych niezbitych dowodow. A konkretnie byla to osrana glowa Malutka. Musi zagladal Rollkowi pod zadek ciekawy, co tez z Grubasa wychodzi.
Malutek zostal przechwycony i odtransportowany do lazienki celem zmycia glowy natomiast Roll dostal porcje lakcidu na poprawe srania. Do wieczora mu przeszlo.
Malutka owo doswiadczenie niczego nie nauczylo. Nadal z luboscia podklada glowe pod srajacy zadek Rollka :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon wrz 13, 2004 17:56

:ryk: :ryk: :ryk:
poplakalam sie ze smiechu :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Pon wrz 13, 2004 17:57

Myszko - Ty mnie wykonczysz :ryk:

A zdjecia przesliczne :-)
Malutek z Hanka - miodzio!!!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon wrz 13, 2004 18:09

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Oplułam monitor i poryczalam się ze śmiechu jak wół ......

Aga1

Od: Pon lip 05, 2004 20:18

Post » Pon wrz 13, 2004 18:24

:lol: buchachacha :ryk: :ryk: :ryk: kot by się nawet uśmiał, a Mysz jest nie do podrobienia. :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon wrz 13, 2004 19:12

Myyyysz!!!! :ryk: :ryk: :ryk: niniejszym wpadłam pod biurko ze śmiechu ruchem drgawkowo - rzucawkowym :mrgreen:
Aż sie zastanawiam czy przy następnej podobnej sytuacji prosić o zdjęcia czy ni :lol:

Btw.: nie komplementowałam jeszcze ostatnich zdjęć, śpieszę więc nadrobić: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wystarczy? :mrgreen:
Obrazek

Pandorka

Od: Nie kwi 11, 2004 15:11

Post » Pon wrz 13, 2004 19:26

Pandorka pisze: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wystarczy? :mrgreen:

Mysle, ze tak 8) :lol:

Myszka.xww

Post » Pon wrz 13, 2004 19:36

Obśmialim sie z TŻtem potężnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon wrz 13, 2004 19:37

myszka
nie wiem czy Cie podziwiac czy przeklinac
podziwiac za obrazowe i cudowne opisy kociastych :lol:
przeklinac za bolace mnie boki ze smiechu :twisted:

Merlin

Od: Czw lip 29, 2004 21:28

Post » Pon wrz 13, 2004 19:38

Oberhexe pisze:Obśmialim sie z TŻtem potężnie :lol: :lol: :lol: :lol:

zebysta widzieli moj dlugi wlos porannie zmierzwiony a grzywka nastroszony na kukuryku i ta mine przy badaniu pierwszego sladu :roll: :lol:

Myszka.xww

Post » Pon wrz 13, 2004 19:46

Myszka.xww pisze:

zebysta widzieli moj dlugi wlos porannie zmierzwiony a grzywka nastroszony na kukuryku i ta mine przy badaniu pierwszego sladu :roll: :lol:

Ja to sobie myśśle Myszka że Ty powinnaś mieć w domu system kamer obserwacyjnych, ze stałym podłączeniem do netu a w Rollkowym wątku powinno być łącze: XWW.24H.Live :mrgreen:
Obrazek

Pandorka

Post » Pon wrz 13, 2004 19:52

Pandorka pisze:
Myszka.xww pisze:

Ja to sobie myśśle Myszka że Ty powinnaś mieć w domu system kamer obserwacyjnych, ze stałym podłączeniem do netu a w Rollkowym wątku powinno być łącze: XWW.24H.Live :mrgreen:

Chcialabys :twisted:

Myszka.xww

Post » Pon wrz 13, 2004 19:58

Myszka.xww pisze:
Pandorka pisze:
Myszka.xww pisze:

Chciałabym, chciaała....
:mrgreen:
Obrazek

Pandorka

Post » Pon wrz 13, 2004 20:00

Biedny Malutek z usr... główką :(

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pon wrz 13, 2004 20:01

Pandorka pisze:
Myszka.xww pisze:
Pandorka pisze:
Myszka.xww pisze:

Chciałabym, chciaała....
:mrgreen:

a gdybym byl mlotkowym... :twisted: to bym Ci z glowy wybil 8)

Myszka.xww

[poprzednia][następna]