Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Co do kociąt - jak masz tyle dobrych domków dla kociąt proponuję nawiązać współpracę z jakąś organizacją zajmującą się szukaniem domów dla kotów. Również często wielokolorowych i długowłosych kociąt, dla których nie ma miejsca.
Liczymy na Ciebiejustyna_56 pisze:dobrze przekonaliście mnie, zaraz zadzwonie do weterynarza. i moze faktycznie znajde domy dla innych kotów potrzebujących pomocy. dziekuje za rady.
justyna_56 pisze:dobrze przekonaliście mnie, zaraz zadzwonie do weterynarza. i moze faktycznie znajde domy dla innych kotów potrzebujących pomocy. dziekuje za rady.
Agn pisze:justyna_56 pisze:dobrze przekonaliście mnie, zaraz zadzwonie do weterynarza. i moze faktycznie znajde domy dla innych kotów potrzebujących pomocy. dziekuje za rady.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj znać, co wet powiedział.
Lubuskie? Najlepiej poszukaj kontaktu z forumowiczami z regionu, np napisz w tytule wątku, że szukasz kontaktujustyna_56 pisze:jestem z małej miejscowości koło strzelc krajeńskich
justyna_56 pisze:dobrze przekonaliście mnie, zaraz zadzwonie do weterynarza. i moze faktycznie znajde domy dla innych kotów potrzebujących pomocy. dziekuje za rady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 195 gości